Szex

Pasiszótár: “Olyan vagy, mint az anyám!”

Egy férfit kértünk fel arra, hogy napról napra segítsen megfejteni a nők számára érthetetlen (fél)mondatokat, melyek a pasik száját hagyják el. Íme Pasiszótár sorozatunk 22. példamondata! És a megfejtés...

A pasi:
„Olyan vagy, mint az anyám!”

A fordítás:
A csípőből érkező, brutális azonnali válasz erre az lenne, hogy „csak velem többször fekszel le, nem igaz?”. De hát ilyet úrihölgy nem mondhat.
Különben próbáljuk megérteni a jóembert! Mert valószínűleg az egésznek semmi köze a mamájához (vagy bárki mamájához), hanem leginkább hozzád és a kapcsolatotokhoz. Nem ismerve persze szent, családi mindennapjaitokat, mégiscsak azt gondolom, hogy azt akarta mondani a férfid, hogy „(gyakran) úgy viselkedsz, mintha az anyám lennél, nem pedig úgy, mint a nőm”.
Szóval nem lehet, hogy tényleg anyáskodsz vele? Tutujgatod, pedig ő elementáris szexet akar? Különleges vacsorával várod, ő viszont inkább egy bonyolult pózra vágyik? Vagy lehet, hogy cseszegeted („ne igyál annyit!”, „ne cigizz!”, „ne nézz pornót!”, stb.)? Akármi is van, az a gyanúm, hogy a szereposztással lehet nálatok egy kis zavar.

Pasiszótár: „Olyan vagy, mint az anyám!”

Az a helyzet, hogy abban a közhelyes képben, amikor a Fáradt Férfi hazajön a melóból, összeroskad, és másra sem vágyik, csak valami másra, sajnos van valami. Ez van, mi, férfiak rohadt fáradékonyak vagyunk (gondolom, erre legkésőbb úgy 18 éves korotok körül már rájöttetek…). És ilyenkor (ha fáradtak vagyunk) annyira, de annyira szeretnénk, hogy kizárólag az egyetlen szóba jöhető örömforrással (igen, a nővel!) legyünk, aki nem hasonlít senkire az egész rohadt nap szereplői közül. Nem b…tat, mint az ökör főnökünk, nem hisztizik, mint egy kisgyerek, nem aggódik minden szarságon, mint az anyánk, nem untat, mint a hozzánk túlságosan hasonlító barátaink, hanem… tök más. Egyedi, különleges – és épp ezért gyönyörű.
És erre azzal fogadtok, hogy „ugyenemvettéltejethiábakértem”. Basszus, tényleg nehéz az élet.

(Neked is fordítási nehézségeid vannak? Küldd el a problémás férfimondatot a pasiszotar@nlcafe.hu címre, és megpróbáljuk értelmezni a Pasiszótárban!)

 A Pasiszótár eddigi példamondatai:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top