Szex

Pasiszótár: “Majd máskor megbeszéljük!”

Egy férfit kértünk fel arra, hogy napról napra segítsen megfejteni a nők számára érthetetlen (fél)mondatokat, melyek a pasik száját hagyják el. Íme Pasiszótár sorozatunk 33. példamondata! És a megfejtés…

A pasi:
„Majd máskor megbeszéljük!”

A fordítás:
Pasiszótár: „Majd máskor megbeszéljük!”Van, ugye, ez a meggyőződés, hogy míg a nők harmóniára törekszenek, na meg arra, hogy összetartsák a kis családot, addig a férfiak ingerkeresők, kalandvágyók, és évmilliók alatt sem halt ki belőlük a vadászösztön.
Ezzel szemben nekem szinte csakis harmincas éveikben járó barátaim vannak, a legtöbb néhány éve él házasságban, feje sokuknak az utóbbi időben rémisztő mértékben felröffent, haja elhullott, úszógumija kinőtt. Otthonukból kimozdítani őket képtelenség, hétköznap tíz órákat áldoznak valami értelmetlen kényszermunkára („melóznak”), este meg debilen nézik a tévét. Vadászösztö-hö-hö-hö-hööööön? Ne vicceljünk. Ha ledobnánk őket valami ligetbe egy csapat felfegyverzett és nagyon horny amazon közé, ijedten keresgélnék maguk körül a távirányítót.
A párkapcsolatuktól az egyetlen elvárásuk, hogy minden ugyanúgy legyen, mint tegnap. Menthetetlen biztonsági játékosok, akiket annyira lefáraszt a napi létharc, hogy a magánéletükben max. a szinten tartás a céljuk.
Ahhh, rossz nézni.
Őket is, meg a csajaikat is (akiknek a száját, ha már nagyon unatkoznának, be lehet tömni azzal, hogy „menyasszonyok” lesznek, amivel jó elvannak egy-két évig, aztán ha már megint nagyon uncsi, jöhet a házasság meg a gyerek, és hopp, nyertünk újabb tíz évet).
Hát, ebből csak a baj lesz.
Biztosan igaz, hogy a nők harmóniára törekszenek (mint minden normális ember), de ezek az én férfi barátaim ott tévednek, hogy elhiszik: harmónia = diszharmónia hiánya.
Egy hosszú, jó kapcsolathoz folyamatos ingerek kellenek: élmények, programok, na és rengeteg, rengeteg beszélgetés.
A „majd máskor megbeszéljük!” erre mindre nemet mond.
Jelentése szinte mindig az, hogy „soha nem beszélünk ezekről”, és sajnos ez vészjóslóbb, mint amennyire elsőre tűnik.
(A „majd máskor megbeszéljük!” egyetlen esetben elfogadható: a halálos ágyon. Ott viszont jár érte fekete humorból egy csillagos ötös…)

(Neked is fordítási nehézségeid vannak? Küldd el a problémás férfimondatot a pasiszotar@nlcafe.hu címre, és megpróbáljuk értelmezni a Pasiszótárban!)

A Pasiszótár eddigi példamondatai:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top