Szex

Pasiszótár: “Te egyszerűen tökéletes vagy!”

Egy férfit kértünk fel arra, hogy napról napra segítsen megfejteni a nők számára érthetetlen (fél)mondatokat, melyek a pasik száját hagyják el. Íme Pasiszótár sorozatunk 24. példamondata! És a megfejtés...

A pasi:
„Te egyszerűen tökéletes vagy!”

A fordítás:
Természetesen nem vagy az. Senki sem az (kivéve, ugye, a Jolie–Pitt házaspárt).
Példamondatunk beküldőjétől tudjuk, hogy a mondat elhangzása után nem sokkal a kapcsolat véget ért. A kérdés tehát esetünkben valami ilyesmi: „Miért istenítik a nőket a férfiak, ha másnap már mással hálnak?”

Pasiszótár: „Te egyszerűen tökéletes vagy!”Tegnap még előttem borulsz térdre, holnap már egy másik nő mögött, te szemét?!
Khm… Hát igen, ezt nehéz lesz kimagyarázni.
Abban azért reménykedhetünk, hogy még mindig kevesebb az olyan férfi, aki cinikusan, minimálérzelmek nélkül hazudozik, csak hogy egyszer lefektesse a nőt. Aki röhögést visszafojtva azt mondja: „Ó, te aztán tökéletes vagy!”, majd miután elélvezett, köszönés nélkül elszalad.
Többségünknél inkább úgy van az, hogy ha már elhatároztuk (valamelyik testrészünkkel), hogy le szeretnénk feküdni veletek, picit már belétek is szerettünk (ja, a szívünkkel). Legalábbis az egész manővert nem érzelmek nélkül tettük.
Azt már korábban bevallottuk (itt, és igen, itt is), hogy bennünk mindig a szexuális vágy érkezik meg először (ez van, a farkunk gyorsabb, mint a lelkünk). De normális férfiaknál a következő szint az érzelmeké: valahogy úgy, hogy „lefeküdtem veled, és szeretnélek szeretni is”. Ebbe aztán bizonyos esetekben alaposan belelovalhatjuk magunkat, erőltetjük a dolgot, összekeverve az izgatottságot a szerelemmel meg a szerelemre való vágyakozással. És igen, ilyenkor rikoltozunk talán kissé elhamarkodottan ilyeneket, hogy „tökéletes vagy”, „istennő vagy”, meg „soha nem találkoztam hozzád foghatóval”.
Néhány hetes, hónapos kapcsolatokban az ilyen szívzörejekkel egyszerűen nem kell törődni. Vagy azt jelentik, hogy a férfi: 1. gátlástalan hazudozó, 2. nagyon szeretne szerelmes lenni.
Legjobb csak mosolyogni rajta. És legfeljebb annyit válaszolni rá:
„Aha. Majdnem, mint te.”

(Neked is fordítási nehézségeid vannak? Küldd el a problémás férfimondatot a pasiszotar@nlcafe.hu címre, és megpróbáljuk értelmezni a Pasiszótárban!)

 A Pasiszótár eddigi példamondatai:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top