Szex

Pasiszótár: “Ez csak mostanában fordul elő velem!”

Egy férfit kértünk fel arra, hogy napról napra segítsen megfejteni a nők számára érthetetlen (fél)mondatokat, melyek a pasik száját hagyják el. Íme Pasiszótár sorozatunk 15. példamondata! És a megfejtés...

A pasi:
„Ez csak mostanában fordul elő velem!”

A fordítás:
Szerencsére a mai példamondatunk beküldője segített az értelmezésben azzal, hogy felfedte az „ez” titkát; nos, a DOLOG, ami folyton csak mostanában előfordul levélírónk férfijával, az a merevedési zavar.
„Mi? Merevedési zavar? Azt nem tudom, mi” – válaszolom erre én, a tipikus férfi. A merevedési zavar, a korai magömlés, a „túl kicsi a farkam” para: ezek mind olyan problémák, amik velünk, férfiakkal nem fordulnak elő.

Pasiszótár: „Ez csak mostanában fordul elő velem!”

Igen, gratulálunk, Miss Marple, valójában az a helyzet, hogy előfordul, de letagadjuk.
Ja, magunk előtt is.
Ami – hacsak nem betegség áll a hátterében – az egyik legjobb túlélési stratégia, ugyanis ezek a péniszparák önmagukat beteljesítő jóslatokként működnek: minél jobban rágörcsölünk, annál nehezebb kikeveredni belőlük.
Ezért az ilyen esetekben a legjobb, amit tehettek, nem az, hogy a barom Pasiszótárba írogáltok, hanem hogy önzetlenül segítetek nekünk. (Illetve egy sz.rt önzetlenül: ha bejön a dolog, busás jutalomban részesültök.)
Szóval, lécci, ha csak úgy ímmel-ámmal állt fel nekünk, hitessétek már el velünk, hogy ez annyira kemény volt, hogy holnap alig bírtok majd járni. És ha elmentünk másfél perc alatt, hitessétek már el velünk, hogy azt hittétek, sose lesz vége. És így tovább. Próbálkozzatok ilyenekkel legalább az első néhány alkalommal, aztán ha semmi előrelépés, csak akkor dobjatok ki minket. (Vagy ha nagyon nagy a szerelem: irány egy szexológus.)
Köszi, rendesek vagytok.

(Neked is fordítási nehézségeid vannak? Küldd el a problémás férfimondatot a pasiszotar@nlcafe.hu címre, és megpróbáljuk értelmezni a Pasiszótárban!)

 A Pasiszótár eddigi példamondatai:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top