Szex

Durva szexmegvonás a vébé alatt!

Mindössze kétszer élhetnek szexuális életet a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság ideje alatt Mexikó válogatottjának tagjai – közölte a Reforma című napilap.

A nemzeti válogatott vezetése azzal indokolta a szexmegvonást, hogy a megmérettetés ideje alatt a pályán kívül tanácsos kerülni a fáradságot, az „extrém nyomást”, valamint az adrenalinlöketeket. Javier Aguirre szövetségi kapitány beleegyezett abba, hogy a játékosok csak a Dél-Afrika elleni június 11-i nyitómeccs előtt és a nyolcaddöntőt követően találkozzanak párjukkal. Persze a légyottra hamarabb is sor kerülhet, ha a latin-amerikaiak nem jutnak be a legjobb tizenhatba.
Brazília és Argentína ellenben másként viszonyul a szex és foci kérdéskörhöz: ők engedélyezték az együttlétet, de megtiltották az alkoholfogyasztást a vébé végéig.

Durva szexmegvonás a vébé alatt!

 

Gundel Takács Gábor kommentátort faggattuk arról, egyetért-e a mexikói játékosokat érintő szexmegvonással. „Ez érdekes kérdés. Minden szövetségi kapitány másként gondolkodik erről. Vannak a liberálisok, és vannak a konzervatívabb kapitányok. Ez egyéni vérmérséklet kérdése. Csodálkozom a mexikói vezér döntésén. Sokan azt mondják, jó, ha ott van a vébén a focista felesége, mert így tartja a játékosban a lelket, mások azt mondják, ártalmas, ha ott van az asszony, mert eltereli a figyelmet. Meglátjuk, hogy szerepel majd a mexikói csapat, és akkor kiderül, kinek van igaza” – válaszolta a sportkommentátor. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top