Szex

Pasiszótár 5.: “Nem szeretném, ha belém szeretnél!”

Egy férfit kértünk fel arra, hogy segítsen megfejteni a nők számára érthetetlen (fél)mondatokat, melyek a pasik száját hagyják el. Íme Pasiszótár sorozatunk ötödik példamondata: "Nem szeretném, ha belém szeretnél!" És a megfejtés...

A pasi:
„Nem szeretném, ha belém szeretnél!”

A fordítás:
Pasiszótár 5.: „Nem szeretném, ha belém szeretnél!” Gondolom, ez egy esemény utáni mondat. Az esemény meg, ugye, minimum heavy flört, de inkább egy alapos közösülés volt… Végül is az ember nem mond ilyeneket ismeretlen nőknek az utcán, de még a kolléganőinek sem feltétlenül.
Szóval miután ilyen kérlelhetetlenül bebizonyítottuk, hogy együtt voltál a mondat elkövetőjével, nézzük meg, miért mond ilyet egy férfi a nőnek, akivel lefeküdt.

Induljunk ki abból, hogy „szeretnénk, ha szeretnének” – ez a normális állapotunk, nekünk, független férfiaknak. Igen, ha egy szép és intelligens és különleges nő (mint amilyen te is vagy) belénk szeret, az jó. Milyen esetekben mondjuk tehát mégis, hogy ne szeress belénk? Hát, leginkább két esetben: 1. Ha nem jössz be nekünk. (De akkor meg nem fekszünk le veled, hacsak nem valami súlyos balesetről beszélünk.) 2. Ha nem vagyunk függetlenek.
Kizárva az első lehetőséget (mert csak nem várod el te sem egy egyéjszakástól, hogy reggel, kijózanodva azonnal szerelmet valljon – bár, mondjuk, ha már ott aludt, bármi megtörténhet…), csak az maradt, hogy olyan játékossal hozott össze a sors, aki szereti a multiplayer üzemmódot. Valószínűleg van egy nő az életében, akihez már régóta kötődik érzelmileg, és vagy (éppen most) te, akihez vonzódik (kizárólag) szexuálisan. Nem szeretné, hogy beleszeress – mert a péniszével még bírná, de a szívével már nem.

 A Pasiszótár eddigi példamondatai:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top