Szex

Nánási Pál a természetes, magabiztos szépségeket keresi a Discreet segítségével

A mai világban a külsőségek nagyon fontos szerepet játszanak, szinte minden nap találkozunk valamilyen üzenettel, mely azt sugallja, hogy akkor lehetsz sikeres, ha szép is vagy. Az azonban, hogy mit is jelent a szépség, nagyon szubjektív.

De ha arról van szó, hogy milyen párt szeretnének magunknak a férfiak, egy valamiben szinte mindegyikük egyetért: elsősorban olyat, aki egyensúlyban van önmagával, természetes és van egyfajta pozitív kisugárzása. Ha mindez meg van, a külső csak másodlagos. Ha elégedett vagy magaddal (azzal a néhány felesleges kilóval is), akkor ez kihat az önbizalmadra is, és ezt a férfiak is megérzik. Persze ez nem azt jelenti, hogy a lehetőségeinkhez mérten ne figyeljünk oda magunkra, hogy ne sportoljunk vagy ne táplálkozzunk egészségesen, sőt! De a magabiztosságunkhoz azért nem árt egy kis sikerélmény sem: munkahelyi sikerek, pozitív visszajelzések, jól működő párkapcsolat vagy éppen egy csinos ruha… na és az ápoltság.

Nánási Pál a természetes, magabiztos szépségeket keresi a Discreet segítségévelHa teheti, Nánási Pál fotós is a természetes szépségre szavaz. Munkája során megtapasztalta, hogy mindenki hordoz magában valami szépet (akár egy bájos mosolyt), amit megfelelő háttérmunkával, világítással, beállításokkal ki lehet hangsúlyozni és végül megörökíteni. Azért, hogy megmutassa, hogy mennyire komolyan gondolja mindezt, a Discreet márka kampánya mellé állt, és egy online verseny keretében keresi a természetes szépségeket. A Facebook és az MSN „Nánási Pál – A diszkrét szépségről” oldalán június 7. és július 6. között tölthetik fel fotójukat azok a lányok, akik vállalják természetes szépségüket.

A kampány célja, hogy bebizonyítsa, nem a tökéletes címlaplányok, hanem a karakteres, egyedi kisugárzású szépség számít igazán. Töltsd fel azt a képedet, amiről azt gondolod, hogy megmutatja, milyen a valódi személyiséged, mert a legtöbb szavazatot gyűjtő lányok közül Nánási Pál és csapata választja ki azt a 12 szerencsést, akikről a verseny végén egy-egy portfolió albumot készít.

Fotót feltölteni akár minden nap érdemes, hiszen a szavazás naponta újraindul és a napi nyertesek mindegyikét értékes Discreet – Max Factor ajándékcsomagokkal jutalmazzák a szervezők. A verseny ideje alatt hasznos szépség-, stílus-, és életvezetési tanácsokat is kaphatsz a Discreet szakértői csapatától: Lakatos Márk stylisttól, Dévényi Kathy sminkestől, Nagy Viktor fodrásztól, valamint Damjanovich Katalin életvezetési trénertől. Nem kell, hogy másnak láttasd Magad, mutasd meg a valódi éned!

Többet szeretnél tudni a témáról? Kattins az alábbi linkek valamelyikére:

Nanasi.blog.hu

http://apps.facebook.com/discreetszepseg/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top