10 erotikus film, amely feltüzeli a vágyat

Megosztás
 
Még több megosztás ▾
Összeválogattunk neked tíz filmet, amelyek ugyan nem tartoznak az erotikus szexfilmek közé, viszont mindegyikben igen fontos szerepet kap az erotika és a szenvedély, így a szexuális túlfűtöttség szinte észrevétlenül ragad majd át rád és a párodra.
 9 és ½ hét


A sztriptíz alapiskolája, amely a film bemutatása óta eltelt bő 20 évben mit sem veszített népszerűségéből. A film kevésbé jó, mint ahogy feltupírozott emlékeinkben él, de ettől függetlenül érdemes ismételni. Elizabeth öntudatos, határozott, a saját lábán biztosan álló, életét egyedül irányító nő. Vagy legalábbis annak ismerte magát, amíg nem találkozik Johnnal, és a férfi át nem formálja. Megismerkedésük után Elizabeth már képtelen önálló döntéseket hozni, képtelen távol tartani magát a férfitól, és mindent megtesz, amit csak John kér tőle. Kapcsolatukban szaporodnak az erotikus játékok, amelyek egyszerre töltik el félelemmel és izgalommal.

10 erotikus film, amely feltüzeli a vágyatRendező: Adrian Lyne
Főszereplők: Mickey Rourke, Kim Basinger
Eredeti cím: Nine 1/2 Weeks

 A hűtlen


Az ösztönök a legváratlanabb pillanatban szabadulnak ki az ész börtönéből. Connie is a boldog nők szokásos életét élte. Szerette a férjét és a családját, elégedett volt az életével. Nem kereste a félrelépés lehetőségét, viszont egy francia diák meghívta egy teára, és elcsábította. Úgy tervezte, hogy kipróbálja a futó kalandot, de képtelen kilépni a szenvedélyes viszonyból. Hazudik és bujkál, de a férje mégis rájön a titkára, és mindhármuk élete veszélybe kerül.

10 erotikus film, amely feltüzeli a vágyatRendező: Adrian Lyne
Főszereplők: Richard Gere, Diane Lane, Olivier Martinez, Zeljko Ivanek
Eredeti cím: Unfaithful

Elemi ösztön


Az erotikusthriller-történelem mérföldköve, klasszikus, de könnyen felejthető. Néhány év távlatából az ember csak annyira emlékszik, hogy volt a híres, bugyi nélküli jelenet, és volt valami a jégvágóval. Ha ennyire megfakultak az emlékek, érdemes újra megnézni. Sharon Stone meggyőzően alakította a jéghideg szőke szépséget, aki forró viszonyt alakít ki az utána nyomozó felügyelővel. Hosszú évek múlva megszületett a film folytatása is, de nem durrant akkorát, mint az eredeti film.

10 erotikus film, amely feltüzeli a vágyatRendező: Paul Verhoeven
Főszereplők: Michael Douglas, Sharon Stone, George Dzundza, Jeanne Tripplehorn, Denis Arndt
Eredeti cím: Basic Instinct

 Eredendő bűn


Angelina Jolie és az ő telt ajka – ha találkozik a latinos szívtipróval, Banderasszal, akkor kő kövön nem marad. Persze csak akkor, ha a forgatókönyvíró félistenek is úgy akarják. Az Eredendő bűnben úgy gondolták. Luis Antonio Vargas (Antonio Banderas) a gazdag kávéültetvényes nem szenvedélyre és nagy szerelemre vágyik, hanem egy nőre, aki gyereket szül neki, és aki jó társ. Ehhez képest „megkapja” a legvonzóbb és legveszélyesebb nőt, ráadásul feleségül is veszi, viszont az esküvő után a nő távozik a férfi minden pénzével.

10 erotikus film, amely feltüzeli a vágyatRendező: Michael Cristofer
Főszereplők: Antonio Banderas, Angelina Jolie, Thomas Jane, Jack Thompson, Gregory Itzin
Eredeti cím: Original Sin

 Megváltó szex


Izgató és erős szexuális kisugárzású nők, mind fiatalok, karcsúk és szőkék? Egy fenét. Dolores középkorú háziasszony, akit szentként tisztel az egész város, viszont ájtatossága olyan bosszantó, hogy férjének elege lesz belőle, és nagylelkű viselkedéséből is. Doloresnek, hogy visszaszerezze a férjét, rosszá kell válnia, és elhatározza, bűnt követ el. Lefekszik egy kedvét vesztett férfival, aki – mint a mesében – visszanyeri boldogságát. Hamarosan a sivár kisváros minden férfija Doloresnél keresi a boldogságot. Nem hagyományos erotikus film, viszont a szenvedély azon rétegeit kutatja, amelyek a szemnek legtöbbször láthatatlanok.

Rendező: Laura Mana
Főszereplők: Elisabeth Margoni, Pilar Bardem, Alex Angulo, Jose Sancho
Eredeti cím: Sexo Por Compasión

 A szex és Lucia


A címével ellentétben ez a film a lelket mozgatja meg, és úgy játszik rajta, hogy a film után jó odabújni valakihez, élvezni az ölelő karokat, a simogatást és az orgazmust. Művészfilm. Igaz, hogy elkoptatták ezt a jelzőt, és legtöbbször hidegrázás jön az emberre, amikor ezt hallja, de ha minden művészfilm ilyen szép és összetett lenne, mint A szex és Lucia, nagyobb lenne az artmozik látogatottsága. A címben szereplő lány pincérnő Madridban, és szenvedélyes viszonyt tart fenn író barátjával. Amikor egyedül marad, egy festői szigetre utazik, és az eddig zárt ajtók mögött tartott fantázia és vágyakozás szabad utat talál magának.

Rendező: Julio Medem
Főszereplők: Paz Vega, Javier Camara, Najwa Nimri, Tristán Ulloa
Eredeti cím: Lucia Y El Sexo

 Intimitás


Kinek ne jutott volna eszébe, hogy milyen jó lenne egy szerdai szerető, aki nem kérdez, nem kell megbeszélni vele semmit, sőt bonyolult magyarázatokat vagy éppen hazugságokat sem kell kitalálni, csak szerdánként egymásnak esni, szexelni, élvezni azt a néhány lopott órát.

Jay és Claire találkozásai nem szólnak egyébről, mint a szexről, és a titkos légyottjaik terepéül szolgáló szobán kívül nem ismerik egymást. Amikor Jay-ben felébred a vágy, hogy többet tudjon meg a szerdai nőről, Claire megszakítja a kapcsolatot, ám Jay közben megismerkedik Claire férjével, és a viszonyok bonyolódni kezdenek, de a film erotikus túlfűtöttsége nem csökken.

10 erotikus film, amely feltüzeli a vágyatRendeztő: Patrice Chéreau
Főszereplők: Philippe Calvario, Alastair Galbraith, Susannah Harker, Kerry Fox, Mark Rylance
Eredeti cím: Intimacy

 Femme Fatale


Besorolása szerint thriller, de nyugodtan reklamálhat, akinek nem támad kósza gondolata, legyen férfi vagy nő, amikor az ékszerrablásnál két nő játszadozik egymással. Mindezek után valóban csökken a film erotikus hangulata, de legalább nem kell azzal vesztegetni az időt, hogy később a fontos részeket bepótoljunk, bőven elég a csattanóval zárni a filmet. A sztori végtelenül egyszerű. Laura Ash igazi csábító, ízig-vérig „femme fatale”, és nem válogat férfi és nő között. A nagy ékszerrablás után egy szemfüles fotós lefényképezi a gazdaggá vált nőt, és ezzel veszélybe is sodorja. Persze mindeközben Laura sem tétlenkedik. Édes-halálos bosszút áll.

10 erotikus film, amely feltüzeli a vágyatRendező: Brian De Palma
Főszereplők: Antonio Banderas, Rebecca Romijn-Stamos, Peter Coyote, Thierry Frémont

Vanília égbolt


10 erotikus film, amely feltüzeli a vágyatDavid Aemes élete tökéletes. Fiatal, jóképű és gazdag, egy New York-i kiadó tulajdonosa. Élete addig a pillanatig nem teljes, amíg nem találkozik álmai asszonyával. A boldog tökéletességet viszont egy másik nő teszi tönkre. Egy régi szerető, aki féltékenységével megzavarja David boldogságát, és megkezdődik a szex, a gyanakvás és az álom őrült tempójú körforgása, egészen a végső ébredésig, ami után már semmi sem lesz ugyanolyan.

Tom Cruise ebben a szerepben érett üvegdobáló idiótából vonzó férfivá, és nyújtotta élete legjobb alakítását. Akinek bejött a Vanília égbolt, nézze meg Alejandro Amenábar Nyisd ki a szemed! című filmjét, mert ez az „eredeti film”, igaz, kevésbé „hollywoodis” változatban.

Rendező: Cameron Crowe
Főszereplők: Tom Cruise, Penélope Cruz, Cameron Diaz
Eredeti cím: Vanilla Sky

 Keserű méz


Bevallom, engem nem hoz lázba Roman Polanski híres filmje, a Keserű méz, viszont elég sok barátnőmet igen, ezért semmiképpen sem akartam lehagyni a listáról.

Két férfi és két nő sorsa egy hajóút során keresztezi egymást. Nigel és Fiona kapcsolata kifulladóban, Oscar és Mimi pedig meglehetősen bonyolult „se veled, se nélküled” állapotban él, már évek óta. Oscar bizalmába avatja Nigelt, és elmeséli a Mimivel töltött évek erotikus és felkavaró momentumait. Nigel fantáziája meglódul, és minél inkább részesévé válik a gyönyörű-szomorú szerelemnek, annál jobban vágyakozik Mimi után. A sóvárgás viszont mind a négy ember életét alapvetően meghatározza.

10 erotikus film, amely feltüzeli a vágyatRendező: Roman Polanski
Főszereplők: Hugh Grant, Peter Coyote, Kristin Scott Thomas, Emmanuelle Seigner
Eredeti cím: Bitter Moon

Legyél szerelmes és szerencsés!

 

Valentinnap.lap.hu »
Szerelem.lap.hu »

Kapcsolódó hozzászólások
Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás
Nyereményjáték Bögre áprilisban

Bögre áprilisban

Megnyerheted a Nők Lapja Café egyedi bögréjét!

Játszom

Címlapon

Legjobbak

Merészebb, mint a festészet: Nosztalgikus plakátkiállítás az Iparművészetiben

Nosztalgikus plakátkiállítás az Iparművészetiben

Flora szappan, Mondiano szivarpapír, Standard rádió,...
Facebook lájkok száma

Hatalmas vihar, marad a rossz idő

Hiába volt hetek óta meleg, most újra inkább az ősz,...
Facebook lájkok száma
Péter Szabó Szilvia nem bánta meg, hogy nős férfival kezdett

Péter Szabó Szilvia nem bánta meg, hogy nős férfival kezdett

Állítja, ma sem csinálná másképp, ha újra kezdhetné.
Facebook lájkok száma Hozzászólások száma2
Tradíció dizájnba zárva

Tradíció dizájnba zárva

A húsvét a vidámság és a hagyományaink felélesztésének...
Facebook lájkok száma
VV6: Zsófi letépte Aurelióról a ruhát – videó

VV6: Zsófi letépte Aurelióról a ruhát

Bevodkázott a cuki lány.
Facebook lájkok száma
Együk, vagy ne együk?  10 tévhit az étkezésben

10 tévhit az étkezésben

Ehetünk-e tojást, vagy inkább korlátozzuk a...
Facebook lájkok száma
Sztárénekesek vintage reklámokban

Sztárénekesek vintage reklámokban

A napjainkban egyre divatosabb stílusból a hírességek...
Facebook lájkok száma
Babát vár Tila Tequila

Babát vár Tila Tequila

Megmutatta kismamapocakját a biszex valóságshow-sztár.
Facebook lájkok száma
Rókákkal barátkozik a húszéves természetfotós

Rókákkal barátkozik a húszéves természetfotós

Egy fiatal finn srác könyvtár vagy kocsma helyett az...
Facebook lájkok száma
3 generáció, 1 kérdés: Mit jelent számodra a húsvét?

3 generáció, 1 kérdés: Húsvét

Anya, lány és unoka
Facebook lájkok száma

Legtöbbet megosztott cikkek

Cukiság: egymással csacsogó macskák

Cukiság: egymással csacsogó macskák

Amikor egymás között vannak a cicák…
Facebook lájkok száma191
3D nyomtatás: naponta 10 házat lehet kinyomtatni

3D nyomtatás: naponta 10 házat lehet kinyomtatni

Gyors és környezetkímélő megoldás.
Facebook lájkok száma91
Fergeteges fotók: a mesehősök köztünk élnek

Fergeteges fotók: a mesehősök köztünk élnek

Az utca embere mint rajzfilmkarakter. Nem hiszel majd...
Facebook lájkok száma85
30 elképesztő bevásárlótáska

30 elképesztő bevásárlótáska

Készítőik kreativitásból kitűnőre vizsgáztak.
Facebook lájkok száma66
Állatkertbe vitték Katalinék György herceget – tündéri fotók!

Állatkertbe vitték Katalinék György herceget

Húsvéti nyúl helyett erszényesnyulat „kapott” a...
Facebook lájkok száma45

Kadlecsik Zoltán: „Hiszek hitetlenül!”

Terítéken a hit. Piacra van dobva: hinni kell...
Facebook lájkok száma40
Itt a szezon: három finomság eperrel

Itt a szezon: három finomság eperrel

Idén tavasszal a szokásosnál hamarabb terem az eper,...
Facebook lájkok száma35
Elképesztő lakberendezés: lebegő csigalépcső

Elképesztő lakberendezés: lebegő csigalépcső

Egyedi módon oldották meg az oslói lakásban a...
Facebook lájkok száma19

© 2014 NLC - Nők lapja café. sanoma média budapest zrt. Minden jog fenntartva | impresszum | médiaajánlat | közönségszolgálat | felhasználási feltételek | adatvédelem