Szex

10 dolog, amit soha ne mondj a srácnak

Isteni randitok volt, de a telefon mégis néma? Már egy hónapja szerelmesen turbékoltok, amikor hirtelen elhidegülést tapasztalsz? Lehet, hogy olyat mondtál, amit nem kellett volna?!

Együtt éltek, de a pasid már napok óta túzok módjára magában gubbaszt? Kétségbeesve keresed azt a mondatfoszlányt, amelyet talán nem kellett volna kimondani. Nem is olyan egyszerű ez, hiszen lehet, hogy csak poénból szúrtál be egy esküvős megjegyzést. Egyszer és mindenkorra vésd az eszedbe: a fiúk ezzel nem viccelnek! Aki komolyan gondolja, az azért, aki nem, az pedig pontosan amiatt, mert rémálmaiban jön elő a nap, mikor elveszíti a „szabadságát”. Igen, az utóbbinak van még mit tanulnia, tehát jobb is, hogy megszabadultál tőle… Na de mi van akkor, ha tényleg olyat mondtál, amit nem kellett volna? Olvass tovább…


1. Mikor látlak újra?

Kiskutyaszemekkel, bánatosan suttogtad el a fenti szavakat? Lásd be, elég kétségbeesettnek tűnhettél. A válasz pedig csak ennyi: majd látod, amikor találkoztok. Ha ő is ezt akarja, hívni fog, SMS-t küld, vagy esetleg e-mailt. Ha nem, jön a következő. Nincs időd arra, akinek nincs ideje rád!

10 dolog, amit soha ne mondj a srácnak

2. Miért nem hívtál?

Juj. Ostort és szegecseket nem akarsz beszerezni e mellé a mondat mellé? A válasz pedig itt is végtelenül egyszerű: „Nem hívtalak, mert nem volt kedvem hozzá.” Talán pont azért, mert erőszakos és követelőző vagy. Tényleg ez a lány akarsz lenni? Nem hinném… A vadászat nem a te dolgod. Már így is túl sok elkényeztetett srác rohangál a világban, aki megszokta, hogy imádják a nők. Ha egy akarsz lenni a sok közül, akkor kérdezz még ilyeneket.

3. Merre jársz? Mit csinálsz?

Mi vagy te, Sherlock? Azt Jude Law úgyis jobban csinálja, hagyd abba! Ő nem tartozik beszámolási kötelezettséggel. Nem vagy az édesanyja, ne nyaggasd! Ha valami fontos vagy érdekes történik vele, úgyis el fogja mesélni. Annyiszor, hogy még meg is unod.

4. Szeretlek

Ha azonnal jön rá a válasz (ugyanez a szó), akkor semmi gáz. A probléma, ha te mondod ki először, és túl hamar. Úgy hat a pasikra, mintha valami ragályos fertőzés bujkálna benned, és bizony előfordulhat, hogy soha többé nem látod. Mert nem tud megbirkózni vele, kicsúszik a lába alól a talaj, azonnal úgy érzi, a világ minden felelőssége az ő vállain nyugszik.

10 dolog, amit soha ne mondj a srácnak

5. Lefeküdtél ezzel a csajjal?

Bárhogy is lenyomja a kedves és tiszta énedet a féltékenység zöld szemű szörnyetege, tegyél lakatot a szádra. Erre a kérdésre ugyanis nincs normális válasz. Ha éppen az exre vonatkozik, akkor még furcsán is fog rád nézni, persze hogy… Ha egy idegen nőre, akkor két lehetőség van: vagy igen, vagy nem. Ha igen, simán lehet, hogy hazudni fog, a maga és mindkettőtök védelmében. Ha pedig nem, akkor joggal horkan fel: honnan a feltételezés? Nem nagyon tudsz jól kijönni belőle.

6. Most mire gondolsz?

Nem abban a szövegkörnyezetben, amikor komoly beszélgetésben vagytok, és kuglófod egyetlen mazsolája képtelen kifejezni magát, te pedig igyekszel kifürkészni a lényeget a mondatai mögött. Hanem akkor, amikor éppen csend van, nyugalom (esetleg szex utáni szendergés), te pedig nem tudod befogni a szád, és élvezni a harmóniát. Nos, inkább próbáld meg. Nem kell minden csöndet szavakkal kitölteni. Főleg nem akkor, amikor mindennél beszédesebb az, hogy mindketten hallgattok.

7. Beszélnünk kell!

Ettől még a legbátrabbak is frászt kapnak. Azonnal azon kezdi el törni a fejét, hogy mit és mikor rontott el, és mivel nem fog emlékezni rá, már eleve úgy fog kezelni, hogy itt bizony hisztihurrikán várható. Ha ezek után le tudod ültetni akár egy percre is, nagyon klassz pasid van. Az átlag ugyanis eltűnik erre a felszólításra.

8. Utállak!

Wooow. Szeretet és agresszió? Nemigen férnek meg egymással. Ezenkívül bárkinek ilyet mondani nagyon durva és bántó. Nem szép, ha ez egy nő száján szalad ki. Jobb, ha törlöd a szótáradból.

10 dolog, amit soha ne mondj a srácnak

9. Nem bízom benned

Valójában ezt jelenti: „Jobb, ha színt vallasz, haver, mert tudom, hogy sántikálsz valamiben.” Ha ez igaz, akkor ezek után még óvatosabb lesz, te pedig még jobban sérülni fogsz. Ha pedig tisztán játszik, meg fog sértődni: jogosan. Ha gondod van, lehet, hogy először magadba kellene nézned. Nem lehet, hogy problémád van az önbecsüléseddel? Ha azonban továbbra is gyanakszol, jobb, ha nem célozgatsz, hanem megbeszélitek a dolgot.


10. Szerinted kövér vagyok?

Szerintem problémád van magaddal. Normális pasi erre már nem is válaszol. Ha meg nem annyira normális, dühbe fog gurulni, és ezek közül választhatsz: „Igen, szerintem le kellene dobnod egy tízest!” Vagy: „Az előző barátnőm is folyton ezzel volt elfoglalva.” Vagy: „Azért szeretlek, mert pont ilyen vagy!” Egyik sem túl klassz, nemde? Ha azt szeretnéd hallani, hogy tökéletes vagy, és olyan sudár, mint Bar Refaeli, jobb, ha a legjobb barátnődet hívogatod ebben a témában.

 

10 dolog, amit soha ne mondj szex után…

1. Kellemes volt. – Ez egy teadélután jelzője. Ne nyomorgasd az önbecsülésem.

2. Most mi lesz? – Mi lenne? Vagy még egy menet, vagy alvás.

3. Jól vagy? – Miért? Te nem?

4. Nem veled van a baj, hanem velem. – Ó, én nem vettem észre, hogy baj van. Ööö… neked nem volt jó?

5. Terhes vagyok. – Rossz vicc. És nem is vicces.

6. Éhen halok. – Akkor, gondolom, már egy ideje EZ a gondolat foglalkoztat…

7. Megpróbáljuk újra? – Értem a célzást, de fogalmazhattál volna finomabban is.

8. Van az úgy, hogy nem megy. – Sokat ittam… izé… fáradt vagyok.

9. Nem baj, majd én befejezem. – Persze… mintha itt sem lennék.

10. Sok pasival megesik… – De velem nem szokott! Nem lehetne, hogy inkább maradj csöndben egy kicsit? Én is észrevettem.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top