Szex

Édes kis apróság…

A szerelem a hétköznapok csodája - de meg is kell dolgoznunk érte. Nem kell nagy dolgokra gondolni: csupán kellemes, édes kis meglepetésekre. Mint például egy izgalmasan gömbölyű, selymes, valódi csokoládékrémmel töltött csokigolyó...

A Lindor golyók a szerelem jegyében fogantak, a Lindt Csokoládé Nagymestere alkotásaként. Kacér, elegáns, a barokk pompáját idéző forma; valódi svájci csokoládé lágyan olvadó töltettel – ez a Lindor.

Már kibontani is öröm: a csipkemotívumokkal díszített celofáncsomagolás halkan, sokat ígérően zizeg. A barokkosan gömbölyű csokigolyónak pedig a külseje is mennyei örömöket ígér… S akkor még bele sem haraptál… De úgysem tudod sokáig megállni: a lágy csokiréteg valódi svájci csokoládét ölel körül – egyszerűen mennyei!

Abbahagyni persze lehetetlen: az egyik golyócskát követi a második, majd a harmadik… míg el nem fogy. Ennek a kedvesed sem fog tudni ellenállni. Jó, ha figyelsz, hogy neked is jusson…

A Lindor csokigolyó titkos recept alapján készült el először 1949-ben, s bár folyamatosan finomítanak rajta, az eredeti recept alapvetően nem változott. A Lindt csokoládé iránti szenvedélye ihlette később az étcsokis és a fehércsokis Lindor golyókat is.

A Lindt svájci Csokoládé Mestere nemcsak a tartalomra figyel, de a külcsínre is. Mióta Lindor csokigolyó létezik, szebbnél-szebb, új kreációk születnek – köztük talán a legszebb édes ajándék Valentin napra a piros Lindt Swarovsky szív, természetesen valódi Swarovsky kristályokkal. Férfiaknak vagy az étcsoki kedvelőinek gyönyörű, elegáns, fekete változatban is kapható kis és nagy kiszerelésben egyaránt.

A Lindor csokigolyó töretlen népszerűségét leginkább talán annak a különleges élménynek köszönheti, amit a kemény, roppanó csokihéj és a lágy, krémes töltelék izgalmas kettőse jelent. A Lindt igazi szakértője ennek – nem csoda, hisz éppen a Lindt egyik Csokoládé Nagymestere, bizonyos Rodolphe találta fel magát a töltött csokoládét is. Ma már világszerte milliók ajándékozzák meg kedvesüket – többek között – Lindor csokigolyóval Valentin napra, egy remek vacsora megkoronázásaként vagy egyszerűen egy hirtelen ötlettől vezérelve. Most te jössz! Válaszd a fekete csomagolású Lindor Extra Dark 60%-os kakaótartalmú csokigolyókat vagy a piros csomagolású tejcsokigolyókat, egy biztos: a kedvesed odalesz értük…

Ha úgy érzed, hogy te még ennél is többre vágysz, kedvesedet még valami más édes meglepetéssel is szeretnéd megajándékozni, látogass el Lindt Szaküzletünkbe, a Rózsakert Bevásárlóközpontba.

Telefonon és e-mail-en is megkereshetsz bennünket az alábbi elérhetőségeken – ajándékkosarak elkészítését is vállaljuk egyedi elképzeléseid szerint:

Tel: +36-20-457-0912
lindtrozsakert@giftsweetkft.t-online.hu

Látogass el honlapunkra!

Itt minden finomságot megtalálsz!

Legyen édesebb a Valentin nap Lindt csokoládéval!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top