Szex

Hogyan élesszük újjá a szerelmet?

Miért futnak zátonyra oly gyakran a házasságok, a párkapcsolatok? Tényleg nincs más megoldás ilyenkor, mint elválni? Hogyan tudjuk a kapcsolatot új tartalommal megtölteni? Hogyan kell ehhez mindkét félnek belsõleg megváltoznia? Mi valójában a szeretet, a szerelem?




Riekje Boswijk-Hummel holland pszichológusnő egyéni és lényeglátó módon válaszolja meg ezeket az oly gyakran felmerülő kérdéseket. Könyvében, amely hazájában tíz kiadást ért meg, számos személyes és terápiás tapasztalataiból merített példát is felvonultat, és erős érzelmi töltéssel közvetíti a levonható tanulságokat.
Felvázolja, hogy milyen erők működnek a partnerek között, és hogyan válhat a párkapcsolat beidegződött szerepmodellek kibogozhatatlannak tűnő szövevényévé. Hitet tesz amellett, hogy az esetek többségében nem a válás jelenti ilyenkor a valódi megoldást, hanem az, hogy valóban felnőtté érünk, és kifejlesztjük önmagunkban az együttérzést és az igazi szeretet képességét.

A párkapcsolat forradalma tudományos igényességű, mégis bárki számára könnyen érthető mű. Részletesen taglalja a boldogtalan párkapcsolatok okait, és nemcsak elméleti, hanem gyakorlati útmutatót is ad, hogyan lehet a megrekedt vagy válságba jutott házasságokat jobbá, boldogabbá tenni. Aki varázslatos praktikákat remél, csalódni fog, mert a könyv sokkal inkább arról szól, hogyan tudunk szembenézni önmagunkkal, és ezen keresztül jobbá tenni párkapcsolatunkat.


Szerző: Riekje Boswijk-Hummel

A könyv címe: A párkapcsolat forradalma – Hogyan élesszük újjá a szerelmet?

Kiadó: Ursus Libris Könyvkiadó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top