Szex

Titkos randiszabályok – 12 tipp

Meglátni és megszeretni egy pillanat mûve, ám hogy a dolgok miként alakulnak a továbbiakban, hogy sikerül-e rabul ejteni álmaid hercegének szívét, az tõled is függ. Tippek a sikeres hódításhoz és a harmonikus párkapcsolathoz.

Hogyan hódítsuk meg a Nagy Őt?




12 extra tipp

1. Amikor meghív valahová, számolj magadban ötig, mielőtt „igen”-t mondanál. Ettől a kisebb „drámai” szünettől izgatott lesz, és ez jó!

2. Mindig csak annyit csinálj és mondj, amennyi feltétlenül szükséges, tehát a minimumot! Például ha megígérted neki, hogy telefonálsz, akkor hívd fel, de csak egyszer.

3. Ha mondjuk fagyizni, kávézni vagy moziba visz, holott te valójában egy romantikus gyertyafényes vacsorára vágytál egy hangulatos étteremben, ne fintorogj. Ne feledd: téged csak megkapni legyen nehéz, de veled lenni könnyű! Ne izgulj, az étterem megvár!

4. Amikor sétáltok, ne te fogd meg a kezét, de ha átölel, ne húzódj vissza. Ha azonban el kell engednetek egymás kezét, mindig te engedd el az övét.

5. A Szabályokat rugalmasan kezeld. Nem szentírás semmi sem. Bárhogyan is viselkedsz, bármit is teszel, ne hazudtold meg magad. Ha alapvetően kedves, nyílt és aranyos természeted van, akkor sokkal nehezebb lesz betartanod a Szabályokat. Ugyanakkor ne feledd: minél tartózkodóbb vagy vele, annál jobb. Ám ha hűvösebb az alaptermészeted, amolyan halvérű vagy, akkor nem lesz nehéz dolgod. Sőt, még lazíthatsz is egy kicsit a szigoron. Például olykor-olykor hívd fel telefonon, legyél nagyon kedves és szeretetteljes vele, nyugodtan mutass egy csepp érzelmet, de csakis akkor, ha nem költözöl össze vele, és nem hozod szóba a házasságot.






Cikkünk Ellen Fein – Sherrie Schneider: Titkos Szabályok című könyvéből közölt részletet.


Meglátni és megszeretni egy pillanat műve. Ám hogy a dolgok miként alakulnak a továbbiakban, hogy sikerül-e rabul ejtenünk álmaink hercegének a szívét, az nagymértékben tőlünk függ.
Ebben segít ez a könyv, amely elsöprő sikert aratott nemcsak az Egyesült Államokban, de számos európai országban is.






Eleged van abból, hogy szombat este egyedül gubbasztasz a tévé előtt? Eleged van abból, hogy a férfiak, akikért kitetted a lelked, más nőt vettek feleségül? Eleged van az üresjáratokból?
A megoldás a Titkos Szabályok.
Titkos Szabályok egyszerű praktikák, tanácsok – alkalmazásuknak köszönhetően nagyon sok nőnek sikerült már meghódítania azt a férfit, akiről ábrándozott. Ám nemcsak a hódításra tanít meg ez a könyv, hanem arra is, hogyan tartsuk meg a férfit, és hogyan éljünk vele harmonikus házasságban.

Szerzők: Ellen Fein – Sherrie Schneider
A könyv címe: Titkos Szabályok
Ár: 1870 Ft
Kiadó: Tericum Könyvkiadó »
6.
Ha úgy érzed, hogy nem kapod meg tőle azt a bánásmódot és azt a szeretetet, amire vágysz, ha úgy látod, a kapcsolatotok megrekedt egy olyan szinten, amelynél többre vágysz, akkor az a legjobb, ha egy hétre eltűnsz. Utazz el kempingezni a barátaiddal, vagy fizess be a barátnőddel egy tengerparti nyaralásra. Ha alapvetően elégedett vagy a kapcsolatotokkal, de egy kicsivel több szenvedélyre vágysz, elég, ha csak egy hétvégére utazol el a barátnőddel. Persze mindezt ne péntek este jelentsd be, hanem legalább egy héttel korábban szólj neki, hogy a következő hétvégét nélküle töltöd. Varázsold elő a legártatlanabb és legédesebb hangodat, amikor közlöd vele a tervedet. „Nincs semmi baj, édesem. Csak szükségem van egy kis kikapcsolódásra

7. Amennyiben nem vagy biztos a kedvesed érzelmeiben, sem nősülési szándékában, konzultálj olyan valakivel, aki ismeri és elismeri a Szabályokat. Egy kívülálló objektíven látja a dolgokat, és talán valami használható tanácsot is kaphatsz tőle.

8. Nincs az a férfi – még ha szerelmes is beléd, és el akar venni feleségül –, aki olykor ne akarna egy kicsit bosszantani. Elég, ha azt mondja: „Elutazhatnánk Párizsba jövő nyáron, persze ha még együtt leszünk. Ki tudja, mit hoz a sors?” Ilyenkor ne kapd fel a vizet, és ne kezdd el idegességedben kaparni a falat, hanem engedd el a füled mellett a mondat nemkívánatos részét. Maradj nyugodt, és ne ugorj, amikor ugratnak!

9. Ne kösd az orrára, hogy félsz az egyedülléttől, és attól, hogy nincs melletted egy férfi – ezzel visszaélhet. Egyébként is: nem nyelsz le mindent, csak hogy ne legyél egyedül!

10. Ne dühöngj, ha még egy fél év múlva sem kéri meg a kezed. A legtöbb nő, amint megismer egy valamirevaló fickót, máris azt kezdi tervezni, hogy kit fognak meghívni az esküvőjükre. Ne éreztesd vele, hogy szerinted az események kicsit lassan zajlanak. Ne sürgesd, hadd érjen meg őbenne az igény és az elhatározás. Ha már eddig vártál rá, ezt a kis időt fél lábon is kibírod.

11. Akkor se hanyagold el a külsődet, amikor azt érzed, hogy őrülten szerelmes beléd. Vigyázz az alakodra, még ha azt mondja is, hogy őt egyáltalán nem zavarja az a plusz két-három kiló. Sportolj, mint azelőtt. A férfiak – bármit mondanak is! – nem szeretik, ha a feleségük tíz-tizenöt kilóval többet nyom egy évvel az esküvő vagy az első gyerek születése után.

12. Mindig legyél tájékozott a világ dolgaiban. Szellemileg is legyél partnere a férjednek. Olvass, nézz meg a tévében aktuális eseményekkel foglalkozó és ismeretterjesztő műsorokat. Ügyelj arra, hogy ne csak a gyerekről beszélgessetek, meg arról, hogy megint drágább lett minden.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top