Szex

32 jel, hogy a párod megcsal

Gyanakszol, hogy a párod megcsal, de nem vagy benne biztos? Az alábbi 32 jel, melyeket egy amerikai magánnyomozó és egy pszichológus kutató állított össze, arra utal, hogy a gyanú jogos. Légy bátor: nézz szembe az igazsággal!







Ezekkel a “bűncsomagokkal” fojtja el bűntudatát…
1. jel: A párod sokkal figyelmesebb veled és az igényeiddel kapcsolatban, ugyanis így próbálja ellensúlyozni a lelkiismeretfurdalását. Aztán ahogy komolyabbá válik az új viszony, úgy csökken az irántad való érdeklődése is.

2. jel: Elkezd neked ajándékot – rengeteg ajándékot – vásárolni. Ezek az úgy nevezett „Bűncsomagok”, amiket azért ad, hogy elfojtsa bűntudatát, és ne legyen lelkiismeretfurdalása, amiért elárul téged.

3. jel: Ha megváltozik a viselkedése, ne dugd homokba a fejed! Vedd észre, hogy másként éli a mindennapjait, új szokásokat vesz fel.

4. jel: Mindenbe beleköt, és állandóan vitatkozik veled. Így alkalmasint oka lehet haragudni rád és elviharozni otthonról, hogy aztán találkozhasson a szeretőjével.
5. jel: Viták során egyre gyakrabban hangoztatja, hogy mi lenne, ha véget érne a kapcsolatotok. „Ha nem tudjuk megoldani a problémáinkat, akkor is barátomként foglak szeretni.” „Mit tennél, ha véget érne a szerelmünk?” Ha túl gyakran hangoztat ilyen és ehhez hasonló mondatokat, kapd fel a fejed, mert baj van!

6. jel: A párod kezd hangulatemberré válni. Mindig jókedvű, ha elköszön, és nagyon rosszkedvű, ha veled van. Ha esetleg hosszú távon futtatja a két kapcsolatot, azt is érezheted rajta, amikor a másik nővel gondjai vannak, ugyanis az egyik kapcsolat problémái erősen rányomják bélyegüket a másik viszonyra is.

7. jel: Dacára annak, hogy együtt éltek, gyakorlatilag nem beszélgettek egymással. Hidegen és tartózkodóan viselkedik veled, és teljesen érdektelen az érzéseidet illetően.







Vajon hogyan tüntessem el az árulkodó nyomokat?
8. jel:
Hirtelen új zenei stílusért kezd rajongani. Teszem azt eddig a popzenéért volt oda, de hirtelen a jazz kezdi vonzani. Ennek semmi más oka nincs, ha valóban megcsal, csak hogy szeretne alkalmazkodni új kedvese zenei ízléséhez.

9. jel: A párod önbecsülése alábbhagy. Ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy megcsal, viszont egy elesettnek tűnő pali hamar talál olyan nőt, aki szívesen pátyolgatja. Ez is lehet egy csajozási eszköz.

10. jel: A párod egyfolytában kritizál egy nőt a környezetéből. Ez azért van, hogy elhitesse veled: negatív érzéseket táplál iránta, miközben valójában vonzódik hozzá.

11. jel: Elkezd olyan dolgokat kritizálni rajtad, vagy veled kapcsolatban, amelyek eleinte kifejezetten vonzották őt.

12. jel: Bármilyen ártatlan megjegyzéseden könnyedén megsértődik.

13. jel: Elkezd figyelmetlenné, sőt érzéketlenné válni a gyermekeitekkel, sőt veled szemben is.

14. jel: Elkezdi mániákusan becsukni az ajtókat, amikor ott vagy, holott eddig mindig tárva-nyitva hagyta őket. Például egy tartós kapcsolatban a fürdőszobaajtót gyakran nyitva hagyjuk miközben mosakszunk, hogy addig is érezzük a másik jelenlétét. Ha azonban az egyik fél csalja a másikat, elkezdi magára zárni a fürdő ajtaját, ezzel pszichológiailag és fizikálisan is kizárva a másikat. Arról nem is beszélve, hogy alkalomadtán így könnyebb eltüntetni nyom nélkül az árulkodó illatokat vagy rúzsnyomokat.

15. jel: A párod egyre kevésbé veszi észre, ha csinosan felöltözöl, és a bókjaival is kezd nagyon csínján bánni.

16. jel: Elfelejti mondani neked, hogy „Szeretlek”.







Ezt egyre ritkábban hallod tőle…

17. jel: Elkezdi kényelmetlenül érezni magát, ha valamivel kedveskedsz neki. Ha te vagy a megcsalt fél, akkor a te szereped az lenne, hogy kellemetlenkedő legyél. Ehhez képest nem nagyon tud mit kezdeni vele, ha esetleg megleped őt valami ajándékkal, vagy egyszerűen csak figyelmes vagy vele. Ettől minden bizonnyal bűntudat-érzete lesz.

18. jel: A párod váratlanul neked támad, és megvádol azzal, hogy szeretőd van. De nincs semmilyen bizonyítéka.

19. jel: Szívesebben van a barátaival, mint veled.

20. jel: Semmilyen érdeklődést nem mutat a kapcsolatok jövőjét illetően. Eddig szívesen tervezgetett veled, de ezután inkább hanyagolja a jövőbe vetett tervek és álmok témáját.

21. jel: Megszűnik szeretetteljesnek lenni.

22. jel: Sokkal nagyobb élvezetet talál a tévézésben vagy az olvasásban, mint a veled való beszélgetésben vagy a szexben.

23. jel: Előszeretettel beszél egy női munkatársa, szomszédja, barátja, vagy volt osztálytársa problémáiról.

24. jel: Új kifejezéseket kezd használni, vagy új – tőle szokatlan – típusú vicceket kezd mesélni.

25. jel: Egyre kevesebbet foglalkozik a gyerekekkel. Amiből ők pontosan megérzik, hogy valami nincs rendjén. Az addigi biztonságérzetet félelem váltja fel, és bizonytalanságérzet.







Érzelmileg tökéletesen eltávolodik tőled, nem is hajlandó beszélgetni veled…
26. jel:
Érzelmileg tökéletesen eltávolodik tőled, de amikor ezt szóba hozod, nem hajlandó beszélni a problémáról. És egyre zárkózottabbá válik a magánéletével kapcsolatban.

27. jel: Az azelőtt fantáziadús és kívánós pasi érdektelenné és unalmassá vágyik az ágyban.

28. jel: Álmában beszél, és több alkalommal is említ egy női nevet.

29. jel: Nagyon zavarodottan és nyomottan viselkedik ébredés után. Ez azért van, mert félálomban esetlen nincs teljesen tisztában azzal, hogy kinek az ágyában is ébredt fel.

30. jel: A környezeted elkezdi kérdezgetni, hogy mi a baj a pároddal. Megeshet, hogy a szeretteid, a családod előbb észleli a problémát, mint te magad, ugyanis könnyen lehet, hogy te túlságosan benne élsz ahhoz, hogy átlásd. Érdemes figyeli azoknak az intelmeire és meglátásaira, akikről tudod, hogy objektívek, szeretnek téged és jót akarnak neked.

31. jel: A párod szokatlanul és indokolatlanul izgatott lesz, ha ilyen normális kérdéseket teszel fel neki: „Ma hánykor érsz haza?” vagy „Mi dolgod lesz ma?” Úgy érzi, hogy túl sokat akarsz tudni az életéről, és gyanakszol rá.

32. jel: A párod alvási szokásai felborulnak, izgatottá, kialvatlanná válik, egyre többet beszél álmában, vagy rémálmai vannak. Ennek az az oka, hogy nem tiszta a lelkiismerete, ezért nem tud nyugodtan pihenni. Még álmában sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top