Szex

Milyen típusú ara vagy?

Az esküvõ a menyasszony személyiségének tükre: árulkodik a jellemérõl. Ha számos olyan kérdéssel szembesültél már, amelyekre nem tudsz válaszolni, segítünk a döntésben. Olvasd el írásunkat, és kiderül, milyen típusú ara vagy?

A szexi


Modell: Gisele, Shaznay, Victoria Beckham.
Amit szeret: A fényűzés – így a nagyszabású ceremónia híve. Igazi szexi menyasszony: olyan nagy a szíve, amilyen mély a dekoltázsa, de mindeközben igazi romantikus lélek. Ízig-vérig nő. Ám szerettei tudják, hogy noha minden férfi szeme megakad rajta, ő mégis csak annak az egynek akar tetszeni, akit választott. Imádja az intim kiskocsmákat, az éjszakai klubokat – a sejtelmes, cigarettafüstös környezetet.
Amit visel: Farmer, térdig érő csizma, feszes top, csípőnadrág. A hétköznapi viseletein is szereti a nyomatokat, például az állatos mintákat.
Amit eszik: Osztriga, kaviár, homár, csokoládé, tiramisu, spárga. Egyik vonzereje épp abban rejlik, hogy szereti meglepni a környezetét – tehát még a tányérnyi steaket sem tagadja meg magától.
Amit iszik: Mimóza, pezsgő, kir royal, orosz pezsgő, tequila.
Ahova eljár: Gyertyafényes éttermek, ahová a sztárok is járnak. A lesifotósok miatta halasztják el zsákmányukat. És ez persze őt egyáltalán nem zavarja…
Amit olvas: Anais Nin, Penny Vincenzi és Arthur Goldentől az Egy gésa emlékiratai.
Amit hallgat:
Soul II Soul, U2, Macy Gray, Craig David, Barry White. Néha bekeményít, és Aretha Franklint tesz fel.
Illata: Allure, Dazzle (Gold), Beautiful, Poison, Coco, Red.
Kedvenc tervezői: Alfred Angelo, Caroline Castigliano, Christiana Couture, David Fielden, Elizabeth Emanuel, Fiona Clare, Jenny Packham, Philipa Lepley, Ronald Joyce, Vera Wang.
Kiegészítői:
Imádja a csillogó kövekből készült, elképesztően feltűnő láncokat, amelyek kiemelik a nyakat és a dekoltázst. A luxus selyemsál pedig mintha kötelező viselete lenne.
Belépője:
Henry Purcell
Első tánca:
All I want is You (U2)

Előre megmondjuk:
Igazi nagyasszony ara lesz, akire mindenkinek oda kell figyelnie. A hosszú, arcát fedő fátyol misztikussá és izgalmasan erotikussá teszi.
Ruhája szaténból, selyemből és csipkéből készül. Luxuskörülmények jellemzik majd a lagziját: a vendégsereg rózsaszirmokban fog gázolni, illetve pezsgőben fürdeni.

A természetes

Modell: Mel C, Meg Ryan, Kate Winslet, Jennifer Aniston.
Amit szeret: Délutáni séta a parkban, biciklitúra, szombat éjszakai házibuli – sörrel, pizzával és baráti körrel. A természetesség híve: csak ajakbalzsamot és hidratálókrémet hord a táskájában, és mindig egészségesen ragyog.
Amit visel: Levi’s, Gap, adidas, matrózruha, Jil Sander. Egyszerűen öltözködik, de mindig jól néz ki. Csak hosszú szoknyát visel, azt is lapossarkú cipővel. Nem szívesen viszi a szennyest tisztítóba. Rövid fátyol áll neki a legjobban.
Amit eszik: Lelkiismeret-furdalás nélkül bármit elfogyaszt, amit csak megkíván. Nem fél a gyorséttermi menütől sem, s bátran leugrik a sarki indiai, olasz vagy japán büfébe. Mindent megfőz, amit Jamie Oliver ajánl.
Amit iszik: Kedvence a sör, de nem utasítja vissza a vodka-narancsot vagy bármilyen gyümölcs alapú italt, egy Bloody Maryért pedig nagyon hálás tud lenni…
Ahova eljár: A közeli kiskocsmákba, mozikba, éjjeli szórakozóhelyekre, persze a baráti körrel egyetemben. Imád táncolni! Gyakran rendez házibulikat, amelyek mindig fergetegesre sikerednek. A szomszédok nem szólnak rá, hiszen őket is meghívja. Jó természete miatt egyébként ritkán van egyedül.
Amit olvas: The Guardian, Patricia Cornwell, John Grisham, Bill Bryson. Ő az, aki utazás előtt praktikusan minden műfajú olvasmányt becsomagol.
Amit hallgat:
House-zene, Garage, Björk, Oasis, a legújabb popzenekarok.
Illata:
Poéme, Miracle, Aqua Allegoria, Lilla Bella, de van, amikor csak friss szappanillata van.
Kedvenc tervezői:
Alan Hannah, Augusta Jones, Caroline Castigliano, Neil Cunningham, Philipa Lepley, Provonias, Ritva Westenius, Sallie Bee.
Kiegészítői:
Szereti az egyszerűséget, de olyan kiegészítőket szívesen visel, amelyek a viseletét is elegánssá teszik.
Belépője:
Bach
Első tánca:
(You Make Me Feel Like) A Natural Woman (Aretha Franklin)

Előre megmondjuk: Igazi partikirálynő: őt nem érdekli, ha szétesik az esküvői kontya, ugyanúgy táncol tovább, és nagyon jól érzi magát! Természetes színek, vagyis zöldnövények adják majd a terem dekorációját. És ő lesz az, aki odafigyel a büfére és a bárra is.

A színpadias

Modell: Madonna, Cher.
Amit szeret: Középpontban lenni. Ha elhalmozzuk ajándékokkal és ünnepléssel, viszonzásképpen csodás mosolyt kapunk, amely beragyogja az egész eseményt. A férfi, aki imádja őt, nem bánja, ha háttérbe szorul mellette. Ám ugyanakkor erősnek is kell lennie, ha a dolgok nem mindig úgy mennek, ahogy menyasszonya szeretné. Ez az ara hűséges és jó kedélyű.
Amit visel: Versace, Dolce & Gabbana, Monsoon and Whistles. A csillogó, díszes ruhák emelik ki extrovertált személyiségét.
Amit eszik: Rajong a nehezebben elkészíthető, egzotikus ételekért. A vöröshúsokat igazán vörösen szereti, s még egy homárral sem tudjuk zavarba hozni, mert ügyesen elbánik vele.
Amit iszik: Sea breeze, Sex on the beach (koktélok), Harvey Wallbanger. Sohasem szabad megkínálni egy korsó sörrel vagy Malibúval. Ő ugyanis az erős és színes italokat kedveli – olyanokat, amilyen a karaktere…
Ahova eljár: Mindenhol ott van, és mindig a legnagyobb tömeg veszi körül, hogy csodálhassa őt. Figyelje csak meg, amikor a környezete nem szentel neki elég figyelmet: azonnal felpattan és elkezd a székeken vagy az asztalokon táncolni.
Amit olvas: A híres emberek életrajzait, Helen Fieldinget, Marian Keyes-t. Jane Austen hősnője, Emma, az egyik nagy kedvence.

Amit hallgat: Madonna, Robbie Williams, Fat Boy Slim, Eminem, Jennifer Lopez, Mel B. Általában a fiúbandáknál keres más rádióállomást.
Illata: Envy, Opium, Truth Calvin Klein, Gaultier, Trésor. Romantikus alkalmakra ajándékozhatunk neki egy üvegcse JOY-t – a világ legdrágább parfümje, tiszta rózsaesszenciából.
Kedvenc tervezői: Anna Christina, Basia Zarzycka, Catherine Davighi, Christiana Couture, Elizabeth Tod, Helen Mariana, Neil Cunningham, One and Only, Ronald Joyce, Vera Wang, Vivienne Westwood.
Kiegészítői: Hosszú selyemfátyol, elegáns fejdísszel. Minél csillogóbb, annál jobban áll neki. Fehér kesztyűk, gyémánt karkötővel – lehetőleg a jobb csuklón, hogy ne legyen együtt a jegygyűrűvel –, Marilyn Monroe után szabadon…
Belépője: Handel
Első tánca: Unforgettable (Frank Sinatra)

Előre megmondjuk: Barátai és családtagjai mind tudják, hogy esküvője egy sztárnak az ünneplése lesz. Gondoljon a hangulatos fényekre (melyek az este beálltával fokozatosan eluralnak mindent), vagy szórasson szét aranyport, amikor belép a bejáraton. Lehet gyertyákal is díszíteni a termeket, virágokkal, aranyszegélyű porcelánokkal.

Az ártatlan

Modell: Julia Roberts, Winona Ryder, Kate Moss.
Amit szeret: Romantikus vidéki piknik. Igazi hercegnő-menyasszony szeretne lenni, és szüksége van arra, hogy úgy rajongják körül, mint egy virágszálat. A szíve tiszta, s ő az igazi társ egy kellemes, otthonos estéhez. Barátnőit mindig felüdíti, s estéit manikűrözéssel és filmnézéssel tölti.
Amit visel: Laura Ashley, Paul and Joe, Kookai, French Connection, Flippy. Virágmintás ruhák, amelyeken a neve szerepel, kislányos harisnyákkal, amelyekkel megdobogtatja a férfiak szívét. Hajában is virágmintás csatot hord.
Amit eszik: Imádja a szép tálalású ételeket: füstölt lazackarikákat, carpacciót, pudingokat, paradicsomot, zöld- és mozzarellás salátát, és a régi nagy kedvenceket, mint a krumplipüré, a kijevi csirke, valamint a garnéla.
Amit iszik: Malibu és kóla, Bailey’s, gyömbérsör, fröccsök, frissen facsart narancslevek. Sohasem veszti el a fejét, mindig tudja, hol a mérték. Azonban gyakran fejezi be az estét úgy, hogy egy-egy barát épp az ő vállán zokogja el búját-bánatát… Az őt imádó férfi értékeli menyasszonya remek tulajdonságait, és sohasem engedi, hogy a lány hozzon neki valamit a bárpulttól.
Ahova eljár: Kiskocsmák, önkiszolgáló étkezdék, thai éttermek. Számára a hétvégék a vidéki kiruccanásokról szólnak, és sohasem zavarja, hogy hideg van a faburkolatú hálószobában.
Amit olvas: Agatha Christie, a vasárnapi kulturális mellékletek, Fannie Flagg, Nigella Lawson. Delia Smith minden szakácskönyve megvan neki.

Amit hallgat: Boyzone, Madison Avenue, Shania Twain, Christina Aguilera. Néha meghallgatja Britney Spearst is, de nem imádja túlzottan.
Illata: Anais Anais, Crabtree and Evelyn’s Vanilla, Eternity.
Kedvenc tervezői: Augusta Jones, Berkertex, Mori Lee, Philippa Lepley, Stevies Gowns, Trudy Hanson, Wizard of Gos. Imádja a csinos Guinevere-stílust, Helen Marinától.
Kiegészítői: Hagyományos fátyol, csinos fejdísz, imádságos kiskönyv és gyöngysorok. A megtestesült finomság.
Belépője: Wagner
Első tánca: Endless Love (Mariah Carey)

Előre megmondjuk: Ez az esküvő lesz a legromantikusabb, amelyet a vendégsereg valaha is látott. Nem véletlenül: gyermekkora óta erről a napról álmodik, és minden részletet már jó előre átgondolt, most pedig megszervezett. Imádja a friss, édes illatú virágokat, a díszítésben ezek dominálnak majd. A hagyományokat tartja, így például a fiatal családtagok mind szerepet kapnak majd a szertartás során. Pezsgővel fogadja a násznépet.

A klasszikus

Modell: Gwyneth Paltrow, Carolyn Bessette Kennedy, Grace Kelly, Christy Turlington.
Amit szeret: Vacsora a barátokkal, csendes esték kettesben, vasárnapok a múzeumokban. Kimért jellem, stílusa összeszedett – a barátai mindenét próbálják utánozni, a lakberendezésétől a fülbevalóiig.
Amit visel: Bármit, amit Gwyneth: Calvin Klein, Ralph Lauren, Agnés b, Brora, Prada, Karen Millen, Tod-papucsok…
Amit eszik: Nyelvhal, krémes spenót, hasábburgonya, tojás, vajaskenyér, puding, Cézár-saláta. A tányérja mindig hagyományosan díszített, vagy féladagot rendel, vagy keveset szed.
Amit iszik: Vodka, citromos sör, gintonik, gin. A választása olyan biztos, mint amilyen egyenes ő maga.
Ahova eljár: Bárok, kávézók. Szereti a kulturált helyeket, ahol megoszthatja másokkal a gondolatait. Még álmai hercegének sem sikerül őt meghódítania azzal, ha egy meccsre hívja el.
Amit olvas: Noel Coward, P. G. Woodehouse, George Eliot, a vasárnapi lapok stílusmellékletei.

Amit hallgat: All Saints, Dido, Sarah McLaughlin, Radio Four. Még ha nem is egészen az ő stílusa, de Macy Gray hangja kellemes aláfestést adhat a házibulijain.
Illata: Chanel Nr 5, Pleasures, L’Eau d’Issey.
Kedvenc tervezői: Amanda Wakeley, Caroline Castigliano, Catherine Walker, Jasper Conran, Juliet Poyser, Neil Cunningham, Philippa Lepley, Pronovias, Ritva Westenius, Sophie English, Suzanne Glenton, Suzanne Neville.
Kiegészítői: Nem hisz az apró kiegészítőkben. Megjelenése egyszerű, ám minden egyes darab jól megkomponált helyre kerül, a cipőtől a stóláig.
Belépője: Pachelbel
Első tánca: Fly Me to the Moon (Frank Sinatra)

Előre megmondjuk:
Ha létezik profi módon megszervezett nap, ez az lesz. Ez a menyasszony mindent alaposan átgondol, a terítők színétől az utolsó fogásig. Tudja, hogy a régi nagy kedvencek a legjobb választásnak minősülnek, és a kerti sátorban swinget játszó bandával igazán nagy élményt nyújthat a vendégeknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top