Párt keresni kényelmesen

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Biztosan ismered már Párkeresõnket, talán már volt is néhány sikeres randid. De ami jó, az lehet még jobb! Ezért találtuk ki a VIP tagságot, és az ezzel járó elõnyöket. Így mostantól sokkal egyszerûbben, biztonságosabban keresgélhetsz te is, vagy találhatnak meg téged.
2006. 01. 25. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Párodat keresed az interneten? Ha valóban komolyan gondolod, regisztrálj, és legyél Párkeresőnk VIP tagja!


Hogy milyen előnyökkel jár a tagság?

• Adatlapodat, fényképeidet mostantól elrejtheted a nem regisztrált felhasználók elől, ha úgy akarod
• Belső leveleidhez is csatolhatsz fényképet, így csak azok láthatják képeidet, akiknek te magad megmutattad
• Nem tudod, kit láttál már, és ki látott már téged? Feliratok segítenek eligazodni a felhasználók sűrű erdejében
• Azt is megtudhatod, téged ki jelölt kedvencei közé, azaz kinél indulhatsz jó eséllyel
• Saját blogodban vezetheted, mi történt veled, beszámolhatsz ismerőseidnek élményeidről, gondolataidról
• Kényelmesebb lesz a keresés, beállíthatod, hogy a keresési eredmények hogyan jelenjenek meg (regisztráció szerint, utolsó belépés szerint stb.) és kis ikon jelzi, ha a keresett felhasználó éppen online
• Korlátlan számú levelet írhatsz. Azok, akik nem veszik igénybe a VIP csomagot továbbra is használhatják a szolgáltatást, ám csak havi 30 levelet írhatnak

A Párkereső VIP funkcióit csak a Párkereső oldalunkon regisztrált felhasználók vehetik igénybe! Ahhoz hogy a Párkereső rovatunkat teljes mértékben használni tudd, előtte regisztrálnod kell (Az NLCafe-n megadott regisztrációd itt nem érvényes!). Regisztrálni itt tudsz: http://parkereso.nlcafe.hu/main.php?page=reg . Ezt követően veheted igénybe a VIP funkciót, amit telefonon keresztül tudsz aktiválni.

Ehhez hívd fel a 06-81/204-103-as telefonszámot, majd a menü végighallgatása után add meg hatszámjegyű azonosítódat. A funkciókat az újbóli bejelentkezés után már használhatod is. A szolgáltatás egyszeri díja 600 Ft+ÁFA, azaz napi 20 Ft. A hívás díja nem függ a hívás hosszától. Mindegy milyen telefonszámról hívod a számot (akár munkahelyi telefonról is), az előfizetést a begépelt azonosítószám határozza meg. Ha valamilyen okból nem sikerült az előfizetés, akkor küldj levelet telefonszámoddal a parkereso@nlcafe.hu címre vagy hívd ügyeleti időben (munkanapokon 16-20 óra között) a 70/282-4389 telefonszámot. Köszönjük.

• parkereso.nlcafe.hu »

Fizess elő a VIP tagságra mindössze napi 20 Ft-ért (havi 600 Ft), és olyan előnyöket élvezhetsz, amiket eddig még soha!
Olvass tovább

Hozzászólások