Szex

Rossz lány vagyok

Elhatároztam, hogy rossz lány leszek. Nem a Moulin Rouge színpadára mentem, hanem sztriptíz-aerobikra. Tudni, ismerni, gyakorolni akartam azokat a szexi mozdulatokat.





Számtalanszor eljátszottam a gondolattal, milyen érzés lenne a Moulin Rouge-ban vetkőzni. Csábítani és elvarázsolni. Sikeres üzletasszony vagy remek feleség helyett a végzet asszonyának és az erotika istennőjének lenni.

Ó, ó, kondíció…

A pasim tervem hallatán lelkesedett, és rögtön azt javasolta, hogy megnéz. Néhány barátnőm viszont mosolyogva képzelte el, hogy nagykabátban kezdem majd az órát, és egy bugyiban fejezem be. Ezen viszont én nevettem. Nem vetkőztünk, hanem táncoltunk, és megtanultuk a pózokat, titkokat. Nemcsak testem izmosodott, hanem mindennapi mozdulataim is nőiesebbek lettek. Mintha egy beavatási szertartásba csöppentem volna, ahol megismerhettem a csábítás apró, de lényeges trükkjeit. Megtapasztaltam, hogy a látszólag könnyed és nagyon erotikus mozdulatok komoly erőnlétet és sok gyakorlást igényelnek.






Az első óra

Nem volt szerencsém, mert revüvel kezdtem. Igaz, hogy ez a sztriptíz alapja, de egyben ezek a figurák a legbonyolultabbak és a legnehezebbek. A váltott ütemek és a táncoktatásban eddig nem részesült testemnek idegen mozdulatok igazán próbára tettek. Már-már azon gondolkoztam, hogy feladom, mert ügyetlen mozdulataim csak halványan emlékeztettek híres filmek sztriptíz-jeleneteiből ismert momentumokra. „Menni fog, ígérem!” – mondta Alma, és igaza volt, mert az óra végére, ha nem is tökéletesen, de nagy lelkesedéssel ráztam a csípőmet, forogtam, pózoltam, és egy-egy hullámzás is sikerült. Egyre magabiztosabb voltam, és nem csak másoltam a mozdulatokat – persze azért fél szemem mindig Almán volt -, hanem érzésből, kacéran lépkedtem.


A öreg tonettszék

Nagyanyám még hosszú szoknyájában szorosan zárta térdét és bokáját a kecses tonett széken, én viszont prűdséget nem ismerve illegetem magam. Jobb lábamat felteszem a székre és riszálom a csípőmet, lovagló ülésben telepszem le, és tekerem felső testemet. Körbetáncolom a széket, leülök a szélére, ollózom. Néha el se hiszem, hogy én vagyok. Én csinálom ezeket az arcpirítón szexi mozdulatokat. Persze eszemben sincs pironkodni. Élvezem az összes mozdulatot, és élvezem, hogy nőiességem eddig ismeretlen része izzik fel.






Edzés után

Az óra végével sem csitul az izzás. Magammal viszem az utcára is. A házak, az emberek ugyanolyanok, de mégis valami megváltozott. Eddig sem voltam gátlásos és visszafogott, de most egyenesen kacérnak érzem magam. Semmit sem teszek, mégis körbevesz az erotika, mint egy mágneses mező. Cseng a telefonom, anyu keres. Vidáman újságolom neki, hogy sztriptíz-aerobikon voltam. Ő csak annyit mond, hogy örül, de én elképedve bámulok a telefonra és biztosra veszem, hogy valamit félreértett.






Az öltözőben


A lányokkal megbeszéljük, ki miért jött. Egyikünknek sem tökéletes a teste, de ez egyikünket sem zavarja. Valaki a kedvesét szeretné születésnapján meglepni egy műsorral, valaki – egy anyuka a két nagylányával, vagy éppen én – nőiességét akarja fokozni. Egyre jobban érzem, hogy remek elhatározás erotikus mozdulataim repertoárjának bővítése, de tornaruhában nem igazi sztriptízt táncolni. Kellene egy csillogó kosztüm, némi sejtelmes fény és néhány jó zene. Már felmerült a gondolat, hogy a pasimnak kellene úgy vetkőzni, mint egy profi… Biztos, hogy székes koreográfiát választanék!

A táncórákat Pirner Alma tartja hétfőn, kedden és szerdán. A csoportos órák után, aki műsort szeretne előadni, magánórákon finomíthatja tudását.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top