Szex

Szerelmi praktikák borús õszi napokra

Nyakunkon a hûvös, nyirkos õsz, ami egy hosszú, forró nyár után kisebb katasztrófaként is felfogható. Legszívesebben felfüggesztenéd a pucérkodást tavaszig, vagy már kedved sincs egy jó kis hancúrhoz?




Mielőtt végleg depresszióba süllyednél, van néhány tippünk, amivel feldobhatod lankadó szerelmi életedet.
Az ősz beköszöntével minden visszazökken a jól megszokott régi kerékvágásba. Véget értek a hajnalba nyúló féktelen partyk, lassan bezárnak a kerthelyiségek, a tengerparti séták is csak az emlékezetedben élnek már.
Igaz, hogy már korán sötétedik, de ez még nem ok arra, hogy munka után hazarohanj, és az ágyon gubbasztva merengj a verőfényes nyári napokon.
Csald el kedvesed egy jó kis romantikus filmre, vagy menjetek el edzeni kettesben – meglátod, az őszi depresszió nagyívben elkerül majd.

Erdei kiruccanás
Ilyentájt fantasztikus színekben pompáznak az erdők – egy derűs őszi hétvége pont alkalmas akár egy hosszabb erdei kiruccanásra is. Béreljetek kulcsosházat valahol az erdő mélyén – a természetben eltöltött éjszaka garantáltan felpezsdít majd benneteket.





Izzasztó szauna

A nyirkos őszi napok elől meneküljetek szaunába vagy gőzfürdőbe – a fülledt légyott serkenti a vérkeringést, így különösen érzékeny leszel a szexuális érintésre. Akkor se csüggedj, ha nincs kedved kidugni az orrod a lakásból – erre is van recept.

Fülledt fürdő
Változtasd szertartássá a kötelező esti tisztálkodást – randevúzz kedveseddel a fürdőkádban. Az idillhez persze szükségeltetik némi előkészület is: idejében szerezd be a szükséges hozzávalókat.
Csepegtess a fürdővízbe érzéki olajakat, mondjuk amilyen a szantál, jázmin, rózsa, vagy pacsuli. Kedélyjavító elem a nyugtató, halk zene, na meg a hangulatvilágítás – állíts illatos gyertyákat a kád szélére.
A szárítkozás után pedig irány az ágy – az érzéki testmasszázs már csak hab a tortán.

Gőzölgő zuhany
Ha nincs kád, a zuhany is megteszi – tekerd fel olyan meleg fokozatra, ami még kellemes, rántsd be a párod a fülkébe, és élvezzétek, ahogy a forró zuhatag végigpereg a testeteken. A folytatás már csak fantázia kérdése.

Érzéki érintések
Kényeztessétek egymást lassú, pihekönnyű masszázzsal, a lágy cirógatások valósággal kiűzik belőled a feszültséget és a depressziót.
Kend az olajat a tenyeredre, majd dörzsöld össze, hogy felmelegedjen. A masszírozást kezdd a talpnál, s fokozatosan haladj egyre feljebb – egyetlen testrészt se hagyj ki.





Tükröm, tükröm…
Helyezz el pár kényelmes puha párnát a tükör előtt, tüzesítsd a hangulatot néhány gyertyával, és heveredjetek le a földre terített puha pokrócokra. Ha meglátod magatokat a tükörben, biztosan elolvadsz a gyönyörtől…

Telefonszex
Külön éltek vagy esetleg előbb értél haza a munkából? Csörögj rá a kedvesedre, és meséld el neki, mit tennél vele… este kétségtelenül megkapod a jutalmadat.

Felolvasóest
Bújjatok ágyba, kapjátok le a polcról a Káma-Szútrát, vegyétek szemügyre a képeket, olvassatok fel egymásnak részleteket – nem kizárt, hogy kedvet kaptok valamelyik pozitúrához.

Nyár – tartósítva
Ne depizz, amiért szürkére fordult az idő, inkább lopj egy kis műnapsütést otthonodba. Tömd tele a vázákat harsogó sárga levelekkel, cseréld le a függönyöket narancsszínűre, szereld fel a nyáron használt függőágyat a nappaliba. Szerezz be egy-két gyékényszőnyeget, szóljon dögös latin ritmus a lemezjátszóból, és élvezd a trópusi hangulatot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top