Szex

Téli Balaton – forró éjszakák

Itt a tél. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a szerelemnek múlnia kell. Egy többnapos téli túra a Balatonnál új életet lehellhet a kapcsolatotokba. Nincs jobb, mint meztelenül feküdni a kandalló elõtt és nézni a tûzben fellobbanó fadarabokat.




Nemcsak energiaháztartásunknak és idegrendszerünknek van szüksége a pihentető napokra, hanem partnerkapcsolatunk és jó szerelmi közérzetünk is igényli a törődést. Tapasztalatból mondhatom, hogy egy testileg-lelkileg kiegyensúlyozott nő sokkal jobban teljesít a munkahelyén, mint akinek állandó stresszben és idegeskedésben telnek a napjai. A következő kérdés: hová menjünk? Külföld vagy Magyarország? Budapest vagy vidék? Az én tippem ezúttal a Balaton-part, annak is az egyik legszebb része, Badacsony és környéke.





A Balatonról természetesen a nyár jut eszünkbe. Augusztusi kánikula, délig alvás, heverészés a mólón, aztán estefelé készülődés a partira, és persze pörgés hajnalig. De mit lehet csinálni a Balatonnál télen? Sehol senki, a diszkók üresek, a galériák zárva. Nem túl uncsi ez? Szerintem egyáltalán nem. Megfelelő fantáziával és kreativitással mindenhol hasznosan el tudjuk tölteni az időt. (Na jó, nem mindenhol. Az Alföld közepén például nem tudnék magammal mit kezdeni.) Ráadásul a csodálatos szépségű Balatoni táj mindenért kárpótol. Havas hegycsúcsok, fenyvesek, magányos kis panziók: minden arra csábít, hogy édes kettesben legyünk párunkkal – szülők, barátok, munkatársak nélkül, mi és a szerelem (a szúnyogok támadásától se kell tartanunk).





Szerencsére az Észak-nyugati régió tele van szebbnél szebb helyekkel. Nálam a Badacsony van a topon, elsősorban nem a tüzes borok miatt (italban a száraz Martinit szeretem, jéggel és olajbogyóval), hanem mert igen kedves emlékek fűznek ehhez a vidékhez. Néhány évvel ezelőtt párommal együtt elindítottuk a saját „Fedezzük fel Magyarországot!”-programunkat. Projectünk egyik alvállalkozása egy Valentin-napi utazgatás volt az északi Balaton-parton. Bevágtunk magunkat a Pocoknak becézett kis Wolkswagen bogárhátúnkba (téli gumi, hólánc, forró tea) és nekivágtunk a festőien szép tájnak. Főhadiszállásunk egy kis panzió volt Badacsonyörsön, Győzi bácsi Pigál Panziója, innen portyáztuk végig a Balaton partot.





Volt, amikor minden cél nélkül csavarogtunk, máskor aprólékosan megterveztük az útvonalat. Ha kedvünk támadt, éjszakára megszálltunk egy másik panzióban, úgyhogy a négy nap hamar eltelt. Igyekeztünk olyan szobákat találni, amelyekben kandalló is van; szerintem nincs romantikusabb, mint egy jól befűtött kandalló előtt szeretkezni St. Martin szaxofonjátékára a szőnyegen. Emlékszem, azon az éjszakán sok mindent csináltunk egymással. Kedvesem – hogy úgy mondjam – teljesen bevadult; a kandalló hatására-e vagy más miatt, az maradjon titok. Mindenesetre a közös kirándulások egyik előnye, hogy olyan szexuális játékokat is megengedhetünk magunknak és párunknak, amelyeket otthon nem alkalmazunk mindennap (például mert nincs kandallónk). A bogárhátút azóta eladtuk, de arra az éjszakára mindig szeretettel és egy kis izgalmas borzongással fogok visszaemlékezni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top