Szex

Vigyázat, csalok!

Az elsõ randevúra való felkészülés ideje akár több óra is lehet, sõt napok, ha beleszámítjuk az odaadó barátnõkkel való konzultálást, és a kirakatok elõtti elmélkedést egy-egy új ruhadarab potenciális megvételérõl, ami jelentõsen hozzájárulhat a találka sikeréhez.




Idő és pénz azonban másodrangú szempont, ha a kiszemelt férfi meghódítása a tét. A tudatos készülődés meghozza gyümölcsét: reklámokba illő, ünnepelt díva lép az áldozat elé, akinek a lába oly sima, mint a baba popsija, szemöldöke mesterien ívelt, rúzsa tartósabb, mint a dobozos tej, haja pedig úgy csillog, mint a frissen pucolt ezüst étkészlet. A ruha színharmóniája és divatos szabása szinte már mellékes, hiszen a férfi csak fölös akadálynak tekinti, amit mihamarabb el kell távolítania a kellemdús testről.






A második randevú imázsteremtése valamivel gyorsabb folyamat, de továbbra is agymunkát igényel. A későbbi találkák azonban lényegesen kisebb felkészülési idővel járnak, hiszen a behálózási szoftver az installálás után, a kisebb, de könnyedén kiküszöbölhető programhibáktól eltekintve jól működik. A férfiban izzik a vágy, hogy minél közelebbről, minél mélyebben megismerje partnernőjét, és mindezt a lehető leggyakrabban. Az optimális végeredmény egy tartós kapcsolat, összeköltözés, harmonikus hétköznapok.





A közös élet és állandó együttlét előnyei mellett, azonban rövid időn belül felbukkannak a mellékhatások. A nő reggel, a filmek sztárszínésznőivel ellentétben, nem ébred dekoratív sminkben, frissen berakott hajjal, de önmagában ez még nem jelent problémát. A férfi azonban nem csak a kezdeti állapotot látja, hanem a végső összkép kialakulásáig vezető utat is. Este a partnernő arcán vastag zöld pakolással dől a kanapéra, hogy végignézze a sorozatokat.



Eközben komplett pedikűr, manikűr kezelést végez, és ha marad ideje, gyorsan lecsipkedi a néhány kósza szőrszálat lábáról. Közös bevásárláskor partnerét a tamponos pulthoz rángatja, és tudományos értekezést ad elő az egyes típusok előnyeiről és hátrányairól. Reggel óráknak tűnő perceket tölt a fürdőszobában, amíg egyenletes rétegben felviszi arcára a nem létező bőrhibákat eltakaró alapozót, és egyéb küllemjavító kozmetikumokat.





A férfi tanúja lehet a nagy misztikumnak, hogy valójában hogyan készül a nő. A tökéletesség illúziója elillan, és ezzel párhuzamosan a vágy is alábbhagy. Már nincs kedve minden este felajzott tigrisként letépni a hajcsavarókkal babráló asszonyi állatról az otthoni használatra bevetett susi melegítőt, hiszen a szépség és kellem misztikuma megkopott.

A nő ne fedje fel maradéktalanul a báj kulisszatitkait. Az illuzionistákról is tudja a közönség, hogy valójában nem darabolják fel a dobozban fekvő statisztát, és nem tűntetik el a kalapból a hízott albínó nyulat, de mégis jó érzés látni újra meg újra a trükköket. Ha tudnánk, hogyan csinálja, elvesztenénk álmainkat, örömünket. A nők is illuzionisták, akiknek az érdeklődés fenntartása érdekében őrizni kell titkaikat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top