Szex

Urbánus örömök

Félreértés ne essék, a városi esküvõ nem a vidéki ellentéte, hanem egy vonzó katyvasz. Izgalmas városi esküvõnkhöz a nagy falusi lakodalmakból is kölcsönöztünk ötleteket.





Helyszín

Akár templomi, akár polgári szertartást is választottál, a ceremóniát folytassátok egy ódon kastély vagy kúria parkjában, itt költsétek el a vacsorát meghitt, gyertyafényes hangulatban.





 

Meghívó


Válassz dombornyomott, vajszínű, felületkezelt kartont, és varázsolj rájuk masnicsodákat fehér vagy arany muszlinszalagból.






Ruha, cipő

Szereted az egyszerűt, a tisztát? Akkor neked találták ki a könnyű, lágyesésű anyagokat. A pezsgőszínű chiffonból, organzából vagy selyemből készült, leomló A-vonalat követő ruhák különösen elegáns hatást keltenek. Szív alakú, üveggyöngyökkel kirakott hajtűvel és hozzáillő medállal nagyon tutin fogsz mutatni. Válassz stílusában hozzáillő hosszú kesztyűt és kecses, de egyszerű fazonú magas sarkú cipőt.

 




Gyűrű

A legfrissebb trend a Csendes-óceáni tenyésztett gyöngyös eljegyzési gyűrű – kizárólag azoknak, akik egy lépéssel a divat előtt járnak.





 
Virág

Egy szál fehér orchidea könnyed eleganciát sugall, és ruhádhoz is passzol – ne rontsd el az összhatást tiri-tarka nyári bokrétával.






Smink

Egy forró nyári napon nincs perzselőbb, mint a kristálytiszta, csillogó tekintet. Olyan színeket válassz, amik kiemelik bőröd színét. Felvillanyozó eredményt érhetsz el oliva- és limezöld árnyalatokkal. Ajkaidra kristályosan ragyogó átlátszó szájfényt használj.






Frizura

Igazi mesebeli hercegnő-feelinged lesz, ha középen elválasztott, hátrafogott hajadat kontyba kötöd, és frizurádat tavirózsa alakú diadémmal ékesíted.






Étel- ital

Valami igazi ínyencséggel kápráztasd el a násznépet! Biztosan nagy sikere lesz például a csirkemájpástétomnak rózsaszirommártással, akárcsak a tengeri süllőnek zöldségágyon, sáfránymártással, nem is beszélve a szarvasgerincről konyakos mangómártással. Ha a torta után még bírjátok szusszal, flambírozott eperparféval lephetitek meg barátaitokat.






Járgány

Az igazi romantikusok a hintót választják, persze érdemes számolni az évszakkal is.







Zene


Béreljetek fel egy profi vonósnégyest, ők szórakoztassák játékukkal a vacsoravendégeket, aztán kezdődhet az önfeledt mulatozás immár a hagyományosnak mondható lakodalmas zenékkel.






Mézeshetek

Ugye nem is tudsz jobb dolgot elképzelni, mint gőzölgő feketekávé és Sacher torta csábító illatára ébredni? Bécsben tárt karokkal várnak benneteket a kedélyes kávéházak, bárok, hangulatos teraszok. Sétálgassatok kéz a kézben, nézegessetek kirakatokat, és ha már az összes múzeumot és galériát végigjártátok, bandukoljatok el a Práterba, és üljetek fel egy menetre az óriáskerékre. A menet végét hosszú, elnyújtott csókkal pecsételjétek meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top