Szex

Classico

A klasszikus szó önmagában értéket jelent. Olyan valamit, aminek van múltja, jelene – és jövõje is. Pontosan így van ez az esküvõvel.





Helyszín

Ha ragaszkodsz a tradíciókhoz, nagy eséllyel a templomi esküvő mellet tetted le a voksot. Ami a dínom-dánomot illeti, a klasszikus, ünnepélyes hangulatú ceremóniához egy előkelő étterem eleganciája passzol leginkább.






Meghívó

Biztos nem lesz egyszerű a választás, bár a klasszikus esküvő némileg megkönnyíti a dolgod. Próbálj meg nem elcsábulni az izgalmas, színesebbnél-színesebb meghívók láttán és csak a szolid, diszkrét darabokra koncentrálj! (kénytelen leszel ugyanis ezek közül választani.) Mit szólsz, mondjuk, a halványrózsaszínhez pici ezüst szívekkel?






Ruha, cipő

Hála a divattervezők kreativitásának és fantáziájának ma már akkor sem kell aggódnod, ha éppen tradicionális keretek között szeretnéd kimondani a boldogító igent. Nem kell se habos tortaként, se kötözött sonkaként feszítened kényelmetlen ruhakölteményekben.





Sőt! Az arisztokratikusan elegáns darabokban igazi mesebeli hercegnőnek érezheted magad.
A templomi belépőhöz kétségkívül egy egyenes vonalú, gyöngyökkel díszített hófehér uszályos ruha dukál. Lábbelid szatén, gyöngyházfényű kényelmes, klasszikus darab legyen.


Gyűrű





A klasszikus menyasszony és vőlegény kötelékét színarany vagy drágakövekkel telehintett filigrán gyűrű jelképezi. Melyik nő ne álmodna egy briliánsokkal ékesített darabról? Örök klasszikus, még ha kedvesed szíve hevesebben is kezd verni az ára hallatán!






Smink

Sminked elkészítésekor mindig lebegjen a szemed előtt: a kevesebb több, mottód tehát ártatlanság, nőiesség és kifinomultság legyen. Szemedet természetes hatású barnás, rózsaszínes árnyalatokkal emeld ki, a fekete szemkontúrt és műszempillát hagyd meg inkább a mézeshetekre. Barackos vagy mályvás szájfénnyel biztosan elsöprő sikert aratsz a vendégsereg körében.






Frizura

Klasszikus copf spirálisan belefont gyöngyfüzérrel ékesítve – egyszerű, mégis ünnepélyesen dekoratív megoldás, amibe még a legszigorúbb anyós sem köthet bele.
 





Virágcsokor

Impozáns látványt fogsz nyújtani egy csodálatosan illatozó fehér rózsákból összeállított, borostyánnal megbolondított diszkrét kis csokorral, amit apró gyöngyökkel varázsolhatsz egyedivé.







Eszem- iszom

Fejedelmi lakomát csaphatsz különböző sültekből, szárnyasokból, pörköltekből, de az éjféli töltött káposzta és az újházi tyúkhúsleves is elmaradhatatlan kellékei egy igazi lakodalomnak.
És hát mi mással lehetne megkoronázni a vacsorát, mint egy káprázatos sokemeletes csokoládétortával.






Autó

Egy sofőr által vezetett bérelt limo megdobja az esküvő hangulatát (a költségekről nem is beszélve!), akár limuzint, akár Mercedest választasz.






Zene

A násznép Mozart korai „zsengéinek” hallgatásával ütheti el az időt az ifjú pár bevonulásáig, oltár elé vonuláshoz pedig egyértelműen Mendelssohn Nászindulója dukál.






Mézeshetek

A mesevilág csodáira vágysz? Akkor irány Bali, az Indiai-óceán legkisebb gyöngyszeme, ahol lusta nappalok, perzselő éjszakák, meleg szellők és hűvös csobbanások várnak rátok. Ugorjatok hát fejest az élvezetekbe, hódoljatok a szerelemnek és a romantikának. A környező apró szigetek zavartalan pihenést kínálnak, de ha a búvárkodás gondolatával kacérkodtok, akkor is ez a nyerő választás.
Ha az egész napos önfeledt lubickolástól nem zuhantok ájultan az ágyba, csípd nyakon a kedvest, dobjátok be magatokat egy nyugágyba és, szürcsöljetek el egy koktélt a vérbeli romantikus naplemente kíséretében. Az élmény garantált és életre szóló.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top