Szex

Ahol minden üde, zöld

Arra nem nagyon számíthatsz, hogy pillangók repülnek körbe esküvõd napján, és tücsök ciripelésre sétálsz be a templomba – hacsak nem vidéken tartod menyegzõd.





Helyszín

Romantikus helyszínt keresel? Akkor biztos bejön egy falu szélén csendesen megbújó kiskápolna, síppal, dobbal, nádi hegedűvel. A ceremónia végeztével, ha már túl vagytok a formaságokon, indulhat a buli ezerrel!

Rendezz BBQ-t hatalmas sátrakkal (gondolj arra, hogy esküvő esetén nincs esőnap), és varázsolj partihangulatot színes lampionfüzérekkel és fáklyákkal.


Meghívó

Használj természetes anyagokat, madártollakat, növényeket, kagylókat, terméseket, de ha éppen nincs kedved „barkácsolni”, akkor többrétegű pauszpapírból is jópofa kártyákat készíthetsz.






 Ruha, cipő

Legyél szűzies és légies, bújj törtfehér muszlinruhába vagy ölts magadra hernyóselyem organzából készült ruhát apró virágrátétekkel. Földig érő fátyladhoz remekül illene egy finom, virágokat formázó tiara.
Ja, és ne átallj akár mezítláb is oltár elé vonulni kedveseddel.






Gyűrű

Lepd meg szíved választottját, és gravíroztass kedves kis szavakat gyűrűje belső oldalára.






Virág

Válogass össze szolid, mutatós kis csokrot mezei és vadvirágokból.

Látványos dekorációt készíthetsz kakukkfű, rozmaring és levendula keverékéből, ráadásul az illatfelhő sem lesz utolsó.






Smink

A hajnalba torkolló nászéjszakát dorbézold át szendén, akár egy Botticelli- madonna. Pinkes rózsaszínnel színezz egészen a szemöldökig, húzd ki szemceruzával az alsó szempillád vonalát, végül alul-felül spirálozz két rétegben. A csillogó, érzéki arcpírtól bájosan rózsás lesz az arcod.


Frizura

Elő a hajcsavarókkal és a göndörítőhabbal! A fátyolvirágból, margarétából, borostyánból készített természetes hajék varázsolja alkalmivá a frizudat.






Eszem-iszom

Rendezzetek kerti grillpartit mindenféle helyben sütött finomsággal. A terítéket harsány színű asztalterítőkkel dobd fel, boríts be mindent illatos rózsaszirmokkal, és úszómécsesekkel varázsolj igazi partihangulatot.






Járgány

Ha az időjárás engedi, ugorjatok fel egy lovaskocsira felpántlikázott lovakkal, de akár gyalogosan is elballaghattok a kápolnáig.






Zene

A násznép hangulatának fokozására a príma fűszeres borok mellett egy magyar népzenét játszó együttes szolgálhat. A vérbő Gyimesi dallamok még az idősebb vendégekből is garantáltan előcsalogatják a táncparkett ördögét.






Mézeshetek

Képzeld el, hogy valahol a Skót Felföldön, egy ódon várkastély falai között hatalmas rézágyból figyelhetitek a kandallóban pattogó tűz játékát. Ha kilustálkodtatok magatokat, és izgalmakra vágytok, próbáljátok meg előcsalogatni „Nessie-t” a tó mélyéről. Ha nem sikerülne, akkor se keseredjetek el – a fenséges táj mindenért bőven kárpótol. Ha kibarangoltátok magatokat a zord hegyek között, és megcsodáltátok az összes vízesést, akkor telepedjetek le a tűz elé, süppedjetek bele egy kényelmes fotelba, és kortyolgassatok jó nagyokat a jófajta helyi whiskyből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top