Szex

Regényajánlónk





Sandra Brown: Belépő a mennyországba

Blair Simpson évek óta a Broadway sikeres táncosnője. Bár az igazi szólószerep még várat magára, de minden esélye megvan rá, hogy megszerezze. De csak akkor, ha ebben a hat hónapban igazán odafigyel az orvosa által javasolt kezelésre, és nem erőlteti túl magát. Arra pedig gondolni sem akar, hogy esetleg ez sem lesz elég. Hiszen az ő élete a tánc, a színpad, a karrier.
Aztán rögtön odaköltözése napján megjelenik nála Sean Garrett, a lakás tulajdonosa.

Első pillantásra megtetszik neki a lány, de nem sok reménye lehet arra, hogy boldog jövőt tervezgessen vele, hiszen a lánynak még csak eszébe sem jut, hogy a kisvárosban élje le életét.
Sok mindennek kell még történnie, hogy a két fiatal egymásra találjon. Főképpen pedig Blairnek kell belátnia, mi az igazán fontos az életben.
Aki már olvasott Sandra Browntól igazán izgalmas történetet, és most is ugyanezt várja, az csalódni fog. Azoknak ajánljuk ezt a könyvet, akik szívmelengető könyvre vágynak arról, hogy a szerelem mindennél fontosabb. Még a fényes sikernél is.












Maecenas Kiadó, 302 o., 999 Ft.







Nora Roberts:
Időtlen szerelem

A romantikus műfajban igazán kevés olyan könyv van, amitől félni kell. Persze sok az izgalmas, fordulatos, esetleg krimiszerű mű, de igazán félelmetes elvétve akad. Hát most akadt egy. Ne kövesd el azt a hibát, mint az ismertetés írója, aki egyedül olvasta egy sötét lakásban. Félni fogsz.

Declan Fitzgerald Bostonból költözik New Orleans melletti új házába, amelybe első látásra beleszeretett. Bár a helyiek figyelmeztetik, hogy a házban kísértet jár, ez nem veszi el kedvét. Amikor találkozik Lenaval, aki egy helyi bár tulajdonosa, villámcsapásként hasít bele az érzés: ezzel a nővel kell leélnie életét. A felújítás és a lány meggyőzése egymás mellett folyik, miközben a házban egyre furcsább dolgok történnek. A párnak meg kell tudnia, mi történt itt száz évvel ezelőtt, különben nem lehetnek boldogok. Az olvasó viszont nagyon is jól tudja, mi volt az a borzalmas esemény, ami annak idején romlába döntött egy egész családot.

Kísértetek, gyilkosság, becsapódó ajtók és megmagyarázhatatlan látomások. Ezek mind ott vannak a könyvben, amelyet többen az írónő legjobb regényének tartanak. Az egymással szembenálló, és összecsapó erők között a főhősök sorsa a hajdanvolt ősökét követi a végkifejletig. Csak és kizárólag erős idegzetűeknek, földöntúlit kedvelőknek, és igazi, századokon átívelő szerelemben hívőknek!












Gabo Kiadó, 406 l., 1190 Ft







Heather Graham:
Halálos sorozat

Hollywood, színészek, hírnév és csillogás. De még itt sem lehet minden tökéletes. Jennifer egyre sikeresebb lesz a legnépszerűbb szappanopera egyik főszerepében. Élete mégsem olyan irigylésre méltó. Anyja, aki az egyik legnagyobb díva volt, Oscar díjakkal és jelölésekkel, Parkinson-kórban szenved, állapota egyre súlyosabb, gyógyszerei hatására pedig képzelegni kezd, szellemalakokkal beszélget. Ráadásul azt próbálja elhitetni lányával, hogy valaki megfenyegette: megöli Jennifert.

De ez még csak az egyik probléma. Hiszen anyja, hogy a lányt megvédje, hazahívja mostohafiát, Conart, aki mindeddig a kölcsönös utálat viszonyában élt a lánnyal, ha nagynéha találkoztak. Most viszont együtt kell dolgozniuk, és szinte mindig együtt kell lenniük. És ekkor hirtelen megdöbbentő dolog történik. A híres színésznő, Brenda Lopez holttestét megtalálják a ház alatti szakadékban. Némi kutatás után derül ki: éppen úgy ölték meg, mint Hitchcock híres filmjének, a Psychonak hősnőjét. Jennifer félni kezd.

Sztárok közt játszódó fordulatos krimit tart kezében az olvasó, amiben valóban csak az utolsó pillanatban derül ki, ki a gyilkos. A számtalan szereplő közül ugyanis bárki lehet. Igaz, a krimi műfajában nem annyira jártas az írónő, mivel leginkább azért nem tudjuk a megoldást, mert annyira sok a lehetséges gyanúsított, és olyan sok a mindenkire utaló jel. Ettől függetlenül, aki nem logikusan felépített bűnügyi történetre, hanem izgalmas és romantikus regényre vágyik, nem fog csalódni.












Hajja & Fiai Kiadó, 272 l., 1200 Ft

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top