Szex

Amitõl Ti elolvadtok

A környezetemben sokan érezzük úgy, hogy vágyunk egy kis romantikára, de nehezen tudjuk megfogalmazni, hogy konkrétan mire és hogyan. (Mókica)





Azon szerencsések közé tartozom, akiknek a romantika szóról azonnal a férje jut eszébe. Elég, ha csak az Álomalapító plakát kiötlését említem -ami esküvőnk előtti nagy meglepetése volt, de még sorolhatnám a sok pici romantikus meglepetésötletet, amivel minden napomat mosolygóssá teszi. Szerencsés vagyok.
(agnesf)






Nekem az a legromantikusabb, amikor a férjecském szúrós rózsákat tépked idegen kertekből, nyári délutánokon rendszeresen ezzel jön haza. (Rebekka)


Az is romantikus, amikor visszaemlékszem az együtt töltött percekre. Valahogy megszépülnek, és mosolyt csalnak az arcomra. (cicc25)






Szerintem a romantika az, aminek nem szabad kimaradnia a hétköznapjainkból, a kapcsolatunkból. Ez dobja fel az egészet, a mindennapok taposómalmát.
Széles a skála, a lényeg úgyis azon van, hogy szeretetet adunk és viszont kapjuk. (Kope)


Azt mondják, a romantika egy áldolog. A valóságtól eltávolodott… Mégis szeretem. Órákig tudok egyedul kószálni a Duna parton. Nekem ez is romantika. (sorrento)






A földöntúli, mindennél erősebb összetartozást.
Azt, aminek csak halvány foszlányait fejezheti ki egy ölelés vagy egy csokor virág. A gyertyafény meg a kéz a kézben andalgás sokszor csak póz ihlet nélkül. A valódi romantika az, amikor nem csak mondod, hanem mondanod sem kell:) Amikor érzed, akár ha a lélektársad a szemedbe néz, vagy ha egyedül sétálsz nyáron a városi nyüzsi kellős közepén. A romantika az élet eszenciája…a lényeg. Az értelme annak, hogy élsz, és nem csak funkcionálsz. Tudatosan megélni a pillanatot, boldog pillanattá varázsolni az életet… ez Romantika. (Zombie)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top