Szex

Ami minket elandalít

Szerkesztõségünk tagjai sem maradnak ki a romantikus tavaszi, Valentin-napi készülõdésbõl. És mi sem ugyanazokat a dolgokat tartjuk romantikusnak. Hiszen különbözõek vagyunk.






Szakály Andrea

(andrea)
főszerkesztő

Bármi lehet romantikus, ami megpendíti bennem a húrokat: egy párás reggel, egy dallam, egy korty bor… Minden olyan pillanat, ami szerelmet ébreszt bennem, és – mivel szerelmes vagyok az Életbe – megszámlálhatatlanul sok ilyen van!








Ditié Henriett

(Szaturnusz), vezető szerkesztő

Az egyik legromantikusabb számomra az volt, amikor megkérték a kezem. Szintén annak tűnt az esküvő szervezése (de sajnos csak az álmodozás romantikus, a valóság nem).








Karancsi Ildikó

(Ildikó)
PR, sajtókapcsolatok

Együtt menni futni…, de komolyan! Számomra az igazán romantikus a beteljesületlenség, a vágyakozás, úgyhogy nem tudnék konkrét dolgot mondani.






Patkó Ágnes (agi), szerkesztő

Amikor az első tavaszi napsütés megcsillan a dombokon,
esőben sétálni a Várban, és nem gurulni dühbe, hogy már bezárt a múzeum. Nevetve, üvöltve veszekedni valami kis apróságon.







Sas Orsolya

(olier), képszerkesztő

Romantikus dolog pusztán szerelmesnek lenni… vállaljátok, vagy elfojtjátok az érzelmeiteket, közben kitaláljátok egymás gondolatait, és bármilyen körülmények között jó együtt lenni. Számomra pillanatnyilag az a legromantikusabb, mikor arra a férfira gondolok, akit szeretek.







Rácz Brigitta

(Rbrigi), közönségszolgálat

Romantikus a hóesésben otthon bedurrantani a kályhába, forralt bort kotyvasztani a konyhában, rötyögni magunkon, miközben szól Sinatra. Romantikus rendkívül hivatalos hangvételben faxot kapni, amelyben leírják neked, hogy mennyire szeretnek, de úgy, hogy csakis te érted. Romantikus lehet egy szó is, amit már nagyon régóta várunk, hogy kimondják nekünk… 







Való Gábor
(Valóczky), szerkesztő

Ülni egy múzeum lépcsőjén, egy fokkal lejjebb a szerelmed háttal neked simul, és kinyújtott karodhoz bújik. Kisebb társaságban, ahol jól kell viselkedni (családi összeröffenés, könyvtár, vonatkupé, egyetemi szeminárium) ültök az asztal, helyiség két végén, és egymást bámuljátok, senkire nem figyeltek – két antiszociális szerelmes. Együtt főzni valami szuper ételt, aprítani a zöldségeket meg a gyümölcsöket, vörösbort inni és kicsit elázni a konyhában.







Vetró Rita

(Retus), szerkesztőségi aszisztens

Én a klasszikus dolgok híve vagyok, mondhatnánk úgy is, hogy szeretem a pózokat. Kéz a kézben andalogni, hozzábújni a Kedveshez a legváratlanabb pillanatban… Amikor a másik fáradtan hazaesik a munkából, Te forró fürdőt készítesz neki, és jól átmasszírozod elernyedt testét. Lehet, hogy mások már unják, de nekem még mindig ezek a gesztusok a legfinomabbak egy kapcsolatban.







Szakály Zsolt

(elnar), művészeti vezető

Romantikus felmászni egy magas ház tetejére, onnan nézni a tömeget, és közben szerelmet vallani – bár ez inkább izgalmas… Akkor egy gyertyafényes vacsora -bár nem, mert nem látnám mit eszem… Mondjuk, nagyon-nagyon sok párna között szeretkezni – bár ez inkább izgató… Romantikus, ami izgalmas, kicsit pikáns és nem mindennapi, de ugyanakkor nem botránkoztat meg senkit, és nem magamutogató… talán az Indiana Jones filmek… :))), vagy a Holló padlásjelenete… Na jó, feladom, nem tudom, mitől lesz valami romantikus, azt úgyis a pillanat dönti el!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top