Szex

Mama helyett Boci csoki

Ha valakinek hiányzik a szeretet az életébõl, sokféleképpen próbálhatja meg pótolni azt. Például csokival vagy matematikai mûveletekkel...





Peti története a Boci csokival

A kis Petitől nagyon sokat volt távol édesanyja már egészen pici korában is. Egyedül nevelte a mama a fiát, de amikor dolgozni ment, mindig Erzsike nénire, a bébiszitterre bízta Petit. Peti nagyon sokat sírt édesanyja után. Egyre keservesebben, minél több időt töltött a mama nélkül. Amíg nagyon pici volt a fiúcska, addig ilyenkor mindig cumit kapott Erzsike nénitől, de később így már nem lehetett őt lecsillapítani. S ekkor lépett be Peti életébe a Boci csoki. Ahányszor csak Peti anyja hiánya miatt sírdogált, mindig kapott egy kis darab csokit, de lényeges, hogy mindig Bocit.





Minél jobban hisztizett, annál nagyobb darab csoki lett a jutalma. Peti egyre nőtt, az anyja egyre többet volt távol. Nem volt meg az anya nyújtotta állandóság az életében, ezért súlyos szeretethiány lépett fel Petinél. Peti most 16 éves, s rendkívül túlsúlyos. Egészen pici korától falja a Boci csokoit, de most már nem csak akkor, ha nincs mellette anyukája, hanem akkor is, ha bármilyen hiányérzete van. Ha hiányérzet, akkor csoki. Pszichiáterek próbálnak rajta segíteni, talán még le lehet szoktatni a csokoládéról. 






Eszter, akinek kényszerei vannak

Az még nem derült ki, hogy pontosan milyen problémája van a 24 éves lánynak. Pszichiáterek vizsgálják folyamatosan, de ő csak nem akarja elismerni, hogy valamilyen szeretetforrás hiányzik az életéből. Barátjával él együtt harmonikus kapcsolatban, nagyon jó a viszonya szüleivel is. Látszólag minden rendben van az életében, mégis…





Mindent számol: azt, hogy hány korty vizet iszik, hogy hányszor szappanozza be testét zuhanyozás közben, hogy hány fa mellett haladnak el az úton autóval és még lehetne sorolni. Csupa olyan dolog, amire egy magával és életével valamelyest elégedett ember nem figyel, eszébe sem jut.

Csak feltételezni lehet, hogy munkájával nincs egyenesben. Amit eddig csinált, már nem elégíti ki, valami másra vágyik, de fogalma sincs, mit csinálhatna, hisz most végzettségének megfelelő munkakörben van. Problémáját megoldani kissé nehezebb lesz, mint a Boci csoki-evő Petit leszoktatni szenvedélyéről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top