Szex

A latin típusú nõk

A párkapcsolatról való felfogás kultúránként változó, emiatt gyakran típusokban gondolkodunk, nem létezõ tulajdonságokkal felruházva egy adott néphez tartozó nõt vagy férfit. A mediterrán, latin típusú hölgyekbõl sugárzó erotikáról, szenvedélyességrõl mítoszok keringenek, de vajon tényleg olyan tüzesek?




Bizonyos nézetek szerint a nők libidóját etnikai, kulturális származásuk nagymértékben befolyásolja. Míg az angol hölgyekről az emberek azt gondolják, hogy hűvösek és tartózkodóak, a spanyol, az olasz vagy a dél-amerikai nőket rendkívül forróvérűnek tartják. Nemcsak az emberi természeten, hanem egy kicsit a környezeti tényezőkön is múlik, hogy milyen hőfokon ég a szerelem; természetes, hogy a svájci Alpokban vagy a Karib-tenger partján kibontakozó románc között van egy kis különbség.





A különböző kultúrából származó emberek temperamentuma eltérő, az azonos kultúrkörből származó egyének pedig mutatnak párkapcsolatra vonatkozó közös vonásokat, de ez nem azt jelenti, hogy minden mexikói, Puerto Ricó-i vagy spanyol hölgy olyan lenne, mint a latin erotika megtestesítői, Salma Hayek, Jennifer López vagy Penélope Cruz; nem minden latin típusú nő viselkedik ilyen kihívóan, csábítóan, és egy kicsit agresszíven mint az előbb említett sztárok.

Spanyol szexológusok által készített felmérésekből kiderül, hogy általában milyen a hétköznapi, hús-vér latin típusú nő. A felmérésből kiderült, hogy a szenvedélyes déli hölgyek 99%-a azt várja, hogy a férfi kezdeményezzen. A latin típusú hölgyek rendszerint igen büszkék származásukra, külsejükre, kellőképpen magabiztosak, és szeretik, ha ezt a férfi folyamatos bókolással megerősíti. Különösen kedvelik, ha a bókokkal tüzes temperamentumukra, latinos vonzerejükre célozgatnak.





Érdekes módon kevés olyan dolog van a világon, ami annyira bosszantja őket, mint a macho férfi. Szeretik, ha a férfi keménynek mutatja magát, de ugyanakkor legyen romantikus és érzékeny. Az erőteljes egyéniségű férfi abszolút elbűvöli őket, de az abszolút nyerő a lovagiasság. A latin típusú hölgyek odavannak, ha hosszasan udvarolnak nekik, a gáláns férfiakat részesítik előnyben. Kisebb ajándékok (csokoládé, virág) elengedhetetlen tartozékai az udvarlásnak. Mint a nők többsége, igénylik a védelmezést, ha nem viszik túlzásba, az uralkodni vágyó, macho típusokat messziről elkerülik.

A lényeg, hogy a férfi megtalálja az egyensúlyt a férfiasság és az érzékenység között, legyen energikus és szenvedélyes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top