Szex

Ha összegyúrhatnád…

Sok a vita arról, van-e ideális férfi vagy nincs. Ezt mindenki döntse el magának. Játsszunk el egy picit a gondolattal: ha össze lehetne gyúrni különbözõ emberekbõl egy ideálisat, te kikbõl gyártanál?

Bence 24 vállalkozó

Nehezen fellelhető példány az a bizonyos ideális. Sőt nem is létezik. Ettől függetlenül minden nő vágyik rá, és arra, hogy az általa megtalált lovag legyen az igazi. Ami persze néhány hétig, vagy hónapig az is, csak aztán jönnek az apróbb problémák. Nem hiszem, hogy mi, vagy a párunk képes lenne a tökéletességre, de a csodapasi némi kompromisszummal, vagy empátiával létrehozható. Na jó, nézzük ki lehet a tökéletes?! Legyen olyan gyengéd, mint Leonardo DiCaprio, olyan sármos, mint George Clooney, s legyen annyi pénze, mint Billnek. Természetesen Gatesnak! Ha ezek mind megvannak, akkor nem is igazán fontos a kérdés. Ja, és az öreg szakállas viccre hivatkozva: legyen min. 80 éves. Az igazi pasi az, akit TE annak érzel, legyen az ronda, szegény, vagy vak, teljesen mindegy. És nagyon szeressen. Ez a minimum. OK, koncentráljunk az alapkérdésre. A nők jól tudják, hogy az IGAZI, megértő, kedves, előzékeny és értük él. Legalábbis egy ideig. Addig amíg érzi, hogy ő is fontos és nem csak a szerelem tárgya, hanem alanya is. Még egy fontos dolog: hogy sokáig álomlovagok maradjunk, mi férfiak, ahhoz egy folyamatosan megújuló, izgalmas, változatos nőre van szükségünk. Hiszen a történetben két játékos szerepel.



Erika 25 pedagógus

Én már megtanultam, hogy nem kell Mr. World típusú pasikat keresni az utcán, ők úgyis csak saját magukkal vannak elfoglalva. Melyik nőnek kell egy ilyen? Ha magamnak kialakíthatnám, tennék bele egy kis Bruce Willist, bár a csapodárságát kihagynám belőle, adnék hozzá egy kis Woody Allent, persze csak a fanyar, keserédes humoráért, nem a szépségéért! Ez utóbbira ott van például Ross doki, akiből tennék bele egy picit szintén. S ha olyan hanggal megáldhatnám, mint a Chris Reáé… Már el is készült az ideálom. Ezt egyben soha nem találnám meg, úgyhogy most be is fejezem az álmodozást.


Ákos 25 programozó

A nők szerint az ideális férfi nem nőzik, nem cigizik, nem iszik. Tehát nem is létezik! Fölösleges magukat bármiféle rózsaszín felhőkön ringatni, még ha első látásra olyan is a férfi, mint amilyennek képzelték, második látásra csalódni fognak. Akkor meg minek képzelegni?



Judit 26 marketing-asszisztens

Sokáig nem is néztem más pasira, csak aki fekete hajú volt, magas, kisportolt, s ezek mellé jöttek még a belső kritériumok. Rájöttem, ez mind azért van, mert még mindig az első szerelmemhez ragaszkodom. Az ő képére akartam mindenkit formálni, el sem tudtam képzelni magam másmilyen férfi oldalán. Egy házibulin azonban találkoztam egy szőke fiúval, aki még sportos sem volt, s rá kellett jönnöm, vonzódom hozzá. Nem lett az egészből semmi, de megértettem, talán most sikerült elszakadnom a nagy szerelmemtől.


Nem ragaszkodom tovább mereven ahhoz a típushoz, amilyen ő volt, de ez annyira meghatározó volt az életemben, hogy ha én keverhetném ki magamnak az ideálisat, jó nagy részben belekerülne ő is. Hogy még ki, azt nem tudom. Ezek szerint még mindig ő az ideális? Én már semmit nem tudok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top