Szex

Szerelmesregények






  6  
Julie Ortolon: Kamera! Felvétel! Szerelem!

Bert Michael Zartlich a város fenegyereke. Ő az a fiú, aki botrányt kavar az iskolában. Az a fiú, akivel egyetlen apa sem engedné el a lányát, bár minden lány vele flörtöl a tornaterem mögött. Laura Beth Morgan a helyi orvos egyetlen lánya. Szelíd, visszahúzódó, kertjük füvét Bert Zartlich nyírja. Ők ketten jó barátok, de erről persze senki nem tud. Bert Michaels a legnépszerűbb ember Houstonban. Ezrek tapadnak a képernyő elé, amikor a híreket olvassa. Semmilyen szorosabb kapcsolatot nem vállal, meg van róla győződve, hogy képtelen lenne ilyesmire. Sebezhetősége nem engedi, hogy bárkit a közelébe engedjen. Egy este, sok év után, felhívja Laura és kéri, vegyen részt egy jótékonysági célú párválasztó játékban. A férfi feltétele: a lány is legyen a jelöltek között. Minden jól alakul, de képes lesz-e Bert megmutatni érzelmeit, és valódi kapcsolatot létesíteni?

Az erotikával fűszerezett történet nem tartogat meglepetéseket, de ez nem jelenti azt, hogy ne legyen érdemes leemelni a könyvesboltok polcairól. Különösen azoknak, akiket valaha is olyan férfival hozott össze a sorsuk, aki nehezen szánta rá magát egy komoly kapcsolatra.







  2  





JLX Kiadó, 304 oldal, 1290 Ft


Nora Roberts: Holdfogyatkozás







  7  
Tory különleges hatodik érzékkel rendelkezik: belelát a múltba és megérzi az emberek gondolatait. De ez gyerekkorában nem sok örömet okozott neki: apja az ördög ajándékának tartotta, és veréssel akarta jó útra téríteni lányát. Akkor sem segített a képesség, amikor legkedvesebb barátnője gyilkosság áldozata lett. Még felnőttként sem tud úrrá lenni a múlt árnyain, amik lidércnyomásként kísérik. Hogy szembenézzen félelmeivel, visszatér szülővárosába, aminek lakói azonban nem fogadják szívesen: megjelenése keserű emlékeket ébreszt. A halott lány rokonainak szembesülniük kell múltjukkal, családjuk széthullásával, hogy lehetőséget kapjanak egy új élet kezdésére, miközben Tory a gyilkos nyomába ered. Miközben újabb halálesetekre derül fény, egyre világosabb, hogy a hátterükben álló beteges gyilkos következő áldozata épp Tory lesz.

A különleges érzéket Nora Roberts úgy ábrázolja, mint ami egyszerre áldás és átok, mivel a lehetőségek mellett óriási felelősség is. Épp ez ábrázolás teszi hitelessé és érdekessé a történetet. A dél-karolinai fülledt kisváros, a burjánzó láp és a szereplők túlfűtött érzelmei, érzéki vágyai egyaránt szerepet kapnak a történetben. A szerelmi szál fontos, leginkább az egymásba vetett bizalom megtalálása jelent kihívást a szereplőknek. A regény igazi csemege azoknak, akik nem vetik meg a fordulatos krimit és a Dél különös, forró hangulatát.







  3  






Gabo Kiadó, 415 oldal, 990 Ft


Tessa Barclay: Nicole







  8  
A Tramont család Champagne tartományban él, és azzal szerezte nem kis vagyonát, hogy pezsgőt készít. A család több nemzedékének történetét, és ezzel párhuzamosan a francia történelem egy évszázadát a család nőalakjain és az ő szerelmeiken keresztül mutatja be a háromkötetes regény. Az első regényben Nicole, a paraszti családból származó, de művelt lány meghódítja Philippe, a grófi család sarja szívét, és a férfi anyjának tiltakozása ellenére összeházasodnak. De ezzel még nem érnek véget a lány hányattatásai…

A regény különös élvezetet nyújthat mindazoknak, akiket érdekel a történelem, és a pezsgőkészítés, hiszen valóban sok mindent megtudhatunk belőle a szőlőtermesztés minden csínyjáról-bínyjáról. Bár a történet kisebb-nagyobb zökkenőkkel folyik, de összetartja Nicole, és a többi nő élete, érzelmei és sorsa.







  4  





Bastei Kiadó, 350 oldal, 1195 Ft
Folytatásai: Netta és Gaby, Nora

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top