Szex

Léprecsaló

A férfiak szeretik ha orálisan kényeztetik õket. Ez egy puszitól kezdve a nyalogatáson, harapdáláson át akármeddig terjedhet, csak a fantázia szab határt, vagy az se. Az ondótól sem kell félni: le lehet nyelni, szét lehet kenni, de ki is lehet köpni.

Úgy hangzik mint egy strici vallomása? Pedig egyáltalán nem az. Az orális szex rengeteg intimitást is tartalmazhat. Persze lehet a dolgot kurvásan is csinálni, de ez csak rajtad múlik. Ki hogyan szereti. Sok nő erre nem vállalkozik. Ez nem jelenti azt, hogy az ilyen nővel nem élhet a férfi harmonikus és izgalmas nemi életet. A franciázás teljes hiányát viszont a pasi lemondásként, kudarcként éli meg.

Hogyan kezdj hozzá? Meddig menj el? Nem kell sietni, nem lóverseny ez. Haladj fokozatosan, senki sem várja tőled, leszámítva néhány bunkót, hogy már az első alkalommal minden gátlásodat levetkőzd. Külön jó lesz együtt elmerülni az élmények tengerében. Nem kell keresned az alkalmat előjáték, csókolózás közben, hogy megérintsd partnered péniszét, minden pillanat megteszi, és a szapora légzés, a morgások úgyis tudósítanak, hogy jól csinálod-e amit csinálsz. Ha már egyszer volt a kezedben, nem jössz annyira zavarba, ha szájba veszed. És hogy mit kell csinálni a nyelvvel, az ajkakkal meg a fogakkal?

Bátran kísérletezz, kérd meg partneredet, hogy mondja el kívánságait, és nyugodtan kérd ki mások tanácsát, akár férfiakét is. Minden szív-intelligenciával rendelkező férfi belátja, önzés azt kívánni, hogy a nő mindenben kövesse partnere vágyait, kívánságait. Ha mégsem, akkor ott baj van, annak a pasinak sokat kell még tanulnia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top