Szex

Én és énke

Egy barátomat rajtakapta ÖKM-mel a kezében a barátnõje, amint anyaszült meztelenül maszturbált. A dolog épp a végéhez közeledett, amikor a férfi már olyan mint a dürgõ siketfajd: egy dologra tud figyelni. A barátnõ úgy érezte magát, mint a megcsalt szeretõ.




A dologból nagy mosolyszünet lett, jóllehet barátom mindent elkövetett, hogy kiengesztelje a – felszarvazott – asszonykát. Hetekig voltak fasírtban, és hogy a kritikus döccenő után mégis helyreállt a nyugalom, abban oroszlánrész jutott egy tiszta gondolkodású asszonynak is, aki felnyitotta a barátnő vérben forgó szemeit.

Elmondta, hogy bár a tudat, hogy partnerünk más bájaira élvez, nem kellemes, sokan akkor is megteszik, csak nem beszélnek róla. A gondolat még nem bűn. Végül sikerült lehűteni a felhevült kedélyeket és a béke közös ÖKM-égetéssel lett szentesítve.





A férfiak zöme rendszeresen önkielégít. Többnyire reggelente és esténként elalvás előtt. Pasik maguk közt nem is csinálnak titkot belőle. Meg is beszélik, hogy ki hányszor és mikor. Akár fel is hívják egymást telefonon a kielégülést követő ellazult állapotban. Bár létezik mechanikus önkielégítés, egy férfi mindig tárgyiasítja vágyait. Néha több percet tölt a megfelelő nő fényképének agyi előhívásával, mint az onániával magával. A dolognak mindamellett van pozitív oldala is. Mivel némi testi kielégülést, mint a nevében is van, hordoz a maszturbáció, a szerelmi együttlét idejére jótékony hatással is lehet, amennyiben a férfi lassabban jut el a csúcsra.

Most mennem kell hölgyeim – önkielégíteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top