Szex

Megtennéd, nem tennéd? Már megtetted?

Sokan elítélik az alapján az embert, hogy már volt egyéjszakás kalandja. Általában könnyûvérûnek titulálják. Neked mi a véleményed róla? Itt mások álláspontját olvashatod.

Ákos (25 éves programozó)

Véleményem szerint nem árt, ha van az ember életében egy – két ilyen kaland, de lényeges, hogy mindkét fél tényleg kalandnak fogja fel, jobb azt előre tisztázni. Általában meg lehet érezni egy kapcsolaton, hogy hosszú- vagy rövidtávúnak indul-e. Az az ideális eset, ha a lány is, a fiú is tisztában van vele, mit vár attól a bizonyos éjszakától. Ha így van, nem történhet egyik fél részéről sem nagy „pofáraesés”. Szerintem mindenkinek vannak az életében olyan korszakok, amikor nincs igénye egy komoly kapcsolatra, amikor csakis saját magára koncentrál, arra, hogy ő jól érezze magát. Ilyenkor olyan jó, hogy nem kell a másikkal törődni! Hát ezekben a korszakokban vannak többségben az egyéjszakás kalandok. Ha valaki túl korán lekötötte magát egy emberhez, akkor később jön rá a kipróbálhatnék, de ha közhellyel élve kiéli magát, akkor később komolyabb, megbízhatóbb társ válik belőle.

Jutka (26 éves könyvelő)

Hat éve élek egy tartós kapcsolatban, már több, mint négy éve össze is költöztünk a barátommal. 20 éves koromban úgy gondoltam, ő a nagy Ő, mindig imádni fogom, megbízom majd benne, ő is bennem, s minden gyönyörűen alakul majd. Mondanom sem kell, hogy nem teljesen így lett. Nem adtam fel a baráti köröm, sokat jártam szórakozni – főleg az elején – a barátom nélkül is. A nagy ő féltékenykedett, egyre jobban belehajszolta magát, én meg úgy gondoltam, ha úgyis azt hiszi rólam, hogy megcsalom, akkor egy kaland nem árthat. De csakis egy estére szóló. Így is lett. S aztán jött a többi. Én azt vallom, hogy a mi kapcsolatunk csak így maradhat tartós, egyébként jól megvagyunk együtt. Nem hiszem, hogy van olyan kapcsolat, amelyikben ne fordulna elő, hogy az egyik megcsalja a másikat. Az egyéjszakás kaland meg jóformán semmiség, nem kell nagy ügyet csinálni belőle. Megtörtént, elfelejtem. Attól még ugyanúgy lehet szeretni a másikat, akivel együtt élsz.

Adrienn (23 éves egyetemista)

Két évnél hosszabb kapcsolatom nem volt még, de akkor sem tudom elképzelni, hogy az ember, főleg a fiúk miért teszik kockára kapcsolatukat egy ismeretlen, egyéjszakás nő kedvéért. Minek kell az nekik? Megkaphatják otthon is, amire vágynak, vagy nem? Egyébként is hogy képesek az emberek idegennel ágyba bújni? Én ezt nem tudom elképzelni, hiszek abban, hogy csakis szerelemből jó a szex. A nők meg… Őket végképp nem értem. A férfiaknak, mint mondják, a vérükben van a vadászat, de a nőknek nincs. Manapság mindenki nagyon könnyűvérű! Ezen változtatni kellene!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top