Szex

Hálón szõtt szerelem

Megadod az igényeidet, írsz neki, válaszol, fényképet cseréltek, és találkoztok. Mindez akár egyetlen nap alatt is megtörténhet,ha segítségül hívod a számítógép gyorsaságát.

Társtalálás ingyen

Egyre népszerűbbek az internetes társkeresők. Természeténél fogva inkább a fiatalok élnek ezzel a lehetőséggel, ezen belül is egyre fiatalabb a felhasználók életkora. A négy-öt nagy társkereső szolgáltatás mellett tucatnyi kisebb hirdeti nagy hangon, akár már ma estére randevút szervez nekünk életünk leendő társával. Létezik olyan cím, ahol fizetnünk kell azért, hogy megtekinthessük a kínálatot, de a legtöbb helyen csupán azt kérik, jelentkezzünk be hozzájuk. Általában azt is megválaszthatjuk, mit keresünk: levelezőpartnert, flörtbarátot, vagy stabil társkapcsolatra vágyunk.

Találkozás az igazival

Talán a legnagyobb társkereső a Randivonal. Náluk – napszaktől függően -, akár több ezren is nézelődhetnek egyszerre az adattárban. Miután megadtuk a keresett személy paramétereit, több száz nevet ad ki számunkra a gép, fényképpel és e-mail címmel együtt. Természetesen az internetes társközvetítőkre is igaz a megállapítás: sokkal több férfi próbálkozik, mint nő. A szebbik nem tagjai sokszor nem kalandra vágynak, és amint megtalálták életük párját, azonnal törlik magukat a címjegyzékből. Bár az internetes társkeresés elüt az évszázados hagyományoktól, mégis sikeres. Számtalan tartós kapcsolat, házasság született a kezdeti személytelen viszonyból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top