Szex

Bombázók, akiket kirúgott a Playboy

Valamiért sok hivatásos "jó nő" álma, hogy a Playboyban terpeszthessen egyet. És valamiért néhányuknak ez Életük Nagy Megvalósítatlan Álma marad, mert a főszerkesztő ajtót mutat nekik...

Kevés olyan férfi van, akinek híres és/vagy bombázó nők szólnak oda csilingelően kérlelő hangon, hogy szeretnék megmutatni magukat meztelenül. És jaj annak, akire ránézve Hef azt mondja: inkább maradjon fent a bugyi…! Az elmúlt esztendőkben Hugh számos hírességet utasított vissza, pedig ezek a nők bármit megtettek volna, hogy címlapra kerüljenek a Playboyban. Valószínűleg szó szerint bármit.

Radnait könnyebb megkapni

A magyar Playboy főszerkesztőjét, Radnai Pétert jóval könnyebb táncba vinni, mint Hugh Hefnert. Úgy tűnik, Radnai közel sem annyira válogatós, ha pucér női testekről van szó.
– A magyarországi lehetőségek sokkal korlátozottabbak, mint Amerikában. Eleve kisebb a piac, nálunk kevesebb a híres nő, sokkal kevesebb szépség között válogathatunk. Nálunk nincs olyan, hogy tiltólista. Én senkit sem utasítok vissza, aki megkeres, de persze van a vicc kategóriája. Idetartozik például Kiszel Tünde. Azt gondolom, Tünde Playboyban való szerepeltetése éppen olyan, mint Kordáéknak nagyszínpadot adni a Szigeten. A magyar Playboyban olyan nők kerülhetnek címlapra, akik csinosak, vonzóak, és izgalmas életet élnek. Akik eddig megkerestek minket, mind ilyenek voltak.

Britney Spears például botrányai csúcsán, második kisfiának születése után jelentkezett be Hugh Hefnernél, hogy szeretne címlapra kerülni a Playboyban. Hugh Hefnert nem izgatta fel különösebben a meztelen Britney gondolata – igaz, az énekesnő minden testrészét láthatta már a bulizó (és bugyitlan) Britney-ről készült lesifotókon. Titkárnőjén keresztül csupán ennyit üzent Britney-nek: „Majd ha rendbe rakta az életét. Talán.” Britney az elmúlt másfél évben elvileg józan életet él, de Hefner továbbra sem szeretné őt címlapon látni.

Kate Gosselin tévésztár Amerikában, a szőke „kebelcsoda” nyolc gyermek édesanyja! Kate a kilencvenes évek végén tudta meg, hogy természetes úton nem születhet gyermeke, ezért férjével, Jonnal mesterséges megtermékenyítéssel próbálkoztak. Először ikreik, majd hatos ikreik születtek. Kate valóságshow-t indított, és minden vágya volt, hogy a Playboyban szerepeljen. Ám Hefner az ajánlatra mindössze ennyit mondott: „Kate nem sztár, és nem is annyira jó nő.” Ezzel Kate nem tudott vitatkozni.

Britney Spears
„Majd ha rendbe rakta az életét. Talán.”
Kate Gosselin
Kate Gosselin
„Kate nem sztár, és nem is annyira jó nő.”

 

Shirley Jones a Playboy Clubban dolgozott fiatal éveiben, de ez sem tántorította el Hefnert attól, hogy a sztárt tavaly kirúgja a Playboy hasábjairól. Jonesról számos tesztfotó készült, ezeken Shirley lábai és mellei voltak fókuszban, de a nyuszis magazin atyja húzta a száját, mondván, a lényeg nem látszik. Utasította Shirley-t, hogy vagy tegye szét a lábát, vagy tűnjön el a magazinnak még a környékéről is. Az utóbbi történt.

A legcsúnyább visszautasításban kétségtelenül Ozzy Osbourne lányának, Kellynek volt része. A szépnek vagy jó alakúnak közel sem nevezhető botrányhősnő a következő szöveggel kereste meg Hefnert: „Tudom, hogy nem vagyok bombázó, de a retus csodákra képes.” Hugh mindössze ennyit felelt: „Rajtad, drágám, még a retus sem segít.” Kelly nem is jelentkezett többé.

Shirley Jones
Shirley Jones
Kelly Osbourne
Kelly Osbourne

 

Bridget Marquardt tökéletes Playboy-modell lehetne: szőke, nagy mellű és egy csipetnyit közönséges. Kézenfekvő választás lehetett volna, de a Playboy atyjának nem tetszettek a Bridgetről készült tesztfotók… Túl egyszerűnek, üresnek találta a lányt rajta, így kidobta a fotókat a kukába. Végül megsajnálta Bridgetet, és adott neki egy kisebb szerepet a tévéshow-jában. Ezt is csak jókora kebleinek köszönhette a szőkeség, hiszen megszólalni a műsorban nem hagyták.

A legcselesebb majdnem Playboy-nyuszi kétségtelenül a The Hills nevű valóságshow fiatal sztárja, Audrina Patridge volt. A dögös celeb számos alkalommal próbálta becselezni Hefnert, de a szexmogul mindannyiszor ajtót mutatott neki. Audrina végül egy fotóssal meztelen képeket készíttetett magáról, és felrakta azokat az internetre, mondván, egészen véletlenül kiszivárogtak… Gondolta, hátha a vén szexkazán kívánatosnak találja. Ám tévedett. Hefner állítólag felvonta a szemöldökét, és ásított egyet, amikor rápillantott a fotókra.

Bridget Marquardt
Bridget Marquardt
Audriana Patridge
Audrina Patridge

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top