Szex

Szex közben az ájulás kerülget, bajom lehet?

Szeretkezés közben, amikor már érzem, hogy közeledik az orgazmus, elkezdek nagyon szédülni. De nem csak ezt a furcsaságot tapasztalom...

Tisztelt Doktornő!

Negyvenöt éves vagyok, két éve élek együtt a párommal. Szeretkezés közben, amikor már érzem, hogy közeledik az orgazmus, elkezdek nagyon szédülni. Korábban húsz évig voltam férjnél, de sosem éreztem ilyet. A másik jelenség, amely kissé zavar, hogy az előjáték közben heves váladékképződésem van, annyira, mintha bepisilnék. Olvastam már a G-pontról, de nálam ez még behatolás előtt jelentkezik, és hullámokban végig jelen van. Korábban ilyesmi sosem fordult elő velem. Nagyon jó érzés, csak zavar, hogy közben minden elázik. Szeretném tudni, hogy ezek a „tünetek” kóros elváltozásra utalnak-e?

Köszönöm válaszát!

Szex közben az ájulás kerülget, bajom lehet?

 

Te is kérdezhetsz az ismert szexológustól! Dr. Lux Elvirának
a www.luxelvira.hu oldalon írhatsz levelet.

Tisztelt „Tünetek”!

Természetesen pontos választ nem tudok adni, de azt hiszem, igaza van. A bő váladék tényleg lehet a „G”-pont ingerlésére adott reflexválasz. Úgy látszik, ön nagyon érzékeny, hiszen másnál is létezik olyan, hogy akár minden fizikai ingerlés nélkül is bekövetkezik az orgazmus. Önnél, úgy tűnik, ez a hüvelyi orgazmus biológiai jele, még bevezetés sem szükséges hozzá. Ritka kincs birtokában van!

A szédülés pedig kicsit az eszméletvesztésre utal. Ha ettől nem rémülne meg, hanem engedné magát „elszállni”, teljes élménye lenne. Ettől nem szabad megijednie – sok nő boldog lenne, ha olyan „jó nő” lehetne, mint Ön. Örüljön neki, és annak is, hogy negyvenöt évesen ilyen fiatal. Kóros elváltozásról – szerintem – szó sincs. Gratulálok!

Üdvözlettel:

Lux Elvira

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top