Szex

5 vágykeltő ajándék nem csak Valentin-napra

A szokásos hancúrozást érdekesebbé, emlékezetesebbé és izgalmasabbá teheti néhány szellemes-szerelmes kellék, amelyeket nem csak Valentin-napon érdemes bevetni.

1. Szexi társasjátékok

A kellemes zene, a finom ital és a sejtelmes fények mellé jöhet egy kis játék! Akár egy erotikus társasjáték kihívásai, akár néhány kellemes élményre beváltható zseton elég ahhoz, hogy feledhetetlenné tedd a Valentin-napot.

Meglepkék
Meglepkék

 

Bigyóshop
Bigyóshop

2. Kényeztető kiegészítők

Az erotikus ajándékok között slágernek számítanak az előjátékot izgalmasabbá tévő kellékek. Masszázsolajjal, tollas cirógatóval, buja illatú szappannal és szemkötővel luxuskényeztetést csempészhetünk a hétköznapokba.

Hancúrka
Hancúrka

 

Bigyóshop
Bigyóshop

3. Ehető bujaságok

A jót is tovább lehet fokozni a legegyszerűbb hozzávalók segítségével. A tejszínhab vagy a csokoládészirup tökéletes alapanyagai az erotikus testfestésnek. Az elkészült művet aztán azonnal illik megsemmisíteni – a párod legnagyobb örömére.

Erotissimi
Erotissimi

4. Vérpezsdítő fehérnemű

A vágykeltő kellékek sorából nem maradhatnak ki az erotikus ruhadarabok sem. Öltözhetsz szexi nővérkének vagy szobalánynak, választhatsz különleges fehérneműt, de néha elég egy ízlésesen magadra tekert vastag selyemszalag ahhoz, hogy kedvesedet (is) elborítsa a hév.

Obsessive
Obsessive
Fehérnemű Outlet
Fehérnemű Outlet

5. Erotikus fénykép

Az eddig felsorolt lehetőségektől eltérően lényegesen nagyobb előkészületet, testi és lelki rákészülést igényel egy szexi fotókból álló, különleges portfólió. Az viszont biztos, hogy ez az ajándék az összes többit lekörözi. Ha idén nem volt rá lehetőséged, jövőre meglepheted vele.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top