Szex

6 vágykeltő illat a hosszú téli estékre

Vannak illatok, amelyek akkor is meghozhatják a kedvünket a szeretkezéshez, ha eredetileg inkább aludtunk volna az ágyban. Megmutatjuk a hat legjobbat.

Ezekkel az illatokkal többféleképpen is illatosíthatod a hálószobát: vásárolhatsz például természetes illóolajat (ez a legjobb), füstölőt, illatgyertyát vagy más szobai illatosítót. Lássuk a 6 toplistás vágykeltő aromát:

1. Vanília. A csokihoz hasonlóan a vanília aromája is édes, kényeztető. A felmérések szerint mind a férfiaknál, mind pedig a nőknél növeli a szexuális hajlandóságot.

6 vágykeltő illat a hosszú téli estékre

2. Pacsuli. Ne gondolj valami förtelmes kölnire, a pacsuli eredetileg nem ezt jelenti, hanem egy természetes, növényi eredetű illóolajat, amely évszázadok óta ismert szexuális serkentő hatásáról. Érdemes jó minőségű, százszázalékosan természetes illóolaj formájában megvásárolni.

3. Pézsma. A kutatók szerint a pézsma a férfiferomonok illatára emlékeztet, így afrodiziákumként hat a nőkre. Akár a kedvesednek is vásárolhatsz egy pézsmát is tartalmazó férfiillatszert.

4. Borsmenta. Ez a mentolos, friss illat felüdít, és energiával tölt fel.

6 vágykeltő illat a hosszú téli estékre

5. Ilangilang. Ez az illóolaj szintén évszázadok óta ismert afrodiziákum. Cseppents belőle a fürdővizedbe vagy az illatlámpába.

6. Jázmin. A jázmin illata megnyitja az érzékeket. Ha egy csábító éjszakára vágysz, tegyél belőle pár cseppet az illatlámpába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top