Szex

Merre tart a párkapcsolat? 10+1 jel, hogy komoly, avagy komolytalan a dolog

A szépen induló kapcsolat közel sem mindig alakul úgy, ahogy azt mi, nők az elején elképzeljük. Indián nyomolvasókat megszégyenítő módon igyekeztünk megfejteni a férfilélek komoly, illetve komolytalan szándékait, hogy legalább néhányat megspóroljunk a feleslegesen lefutott körökből.

Sajnos azonban, minden látszat dacára, a férfi furfangos jószág. Legalábbis furfangosabb annál, semmint hogy viselkedése könnyen megfejthető lenne. Sőt, gyakran ő maga sem tudja, pontosan mit is akar, ami megint csak bonyolítja a párkapcsolatok amúgy is szövevényes útvesztőjét. Így hát óvakodni kell mindenféle alaptalan általánosítástól, hirtelen hozott ítélettől és döntéstől, de tény, hogy nem árt nyitott szemmel járni. Ezért vettük a bátorságot, és összegyűjtöttük az erősebbik nem árulkodó jeleit.

Merre tart a párkapcsolat? 10+1 jel, hogy komoly, avagy komolytalan a dolog

 A jó úton haladó párkapcsolat jelei:


1. Megkér, hogy legyél a partnere egy hivatalos rendezvényen. Hozzád öltözik, és úgy mutat be mindenkinek, mint a párját.

2. Őszintén és bizalmasan mesél a régi barátnőiről, valamint érdeklődik a te volt kapcsolataidról is.

3. Szeretné, hogy megismerd a szüleit, ugyanakkor a barátainak is önként és dalolva megmutat.

4. Biztosít neked egy egész fiókot, hogy benépesíthesd a nélkülözhetetlen női kacatkáiddal, és ő is nálad hagyja néhány személyes holmiját.

5. Bármennyire is utál vásárolni, szíves-örömest elkísér, csak hogy veled legyen. Vagyis: rendíthetetlenül követ üzletről üzletre, kitartóan strázsál a próbafülke mellett, hogy a negyvenedik farmernacit is véleményezze rajtad, derekasan kivárja a sort a kassza előtt, végül pedig segít hurcolkodni. Ha mindez nem lenne elég, ráadásként megfogadja az öltözködési tanácsaidat, amelyek garantáltan a hasznára válnak.

Merre tart a párkapcsolat? 10+1 jel, hogy komoly, avagy komolytalan a dolog6. Előveszi a legháziasabb oldalát, és időt meg fáradságot nem sajnálva főz neked, vagy legalábbis megpróbál, de tudod, hogy van ez, a szándék a fontos. Innen nézve a dolgot, a saját készítésű melegszendvics tulajdonképpen felér egy pazar éttermi lakomával. Szintén értékelendő gesztus, ha nem szégyelli ágyba hozni a reggelit.

7. Annak ellenére, hogy utál minden olyan filmet, amelyben nem lőnek vagy robbantanak, végigüli veled a legromantikusabb klasszikusokat. Ha otthon vagytok, zokszó nélkül engedi, hogy kezeld a távirányítót. Viszont jobb, ha tudod, hogy ezért cserébe neked is illik bevállalni legalább egy meccset, esetleg egy sci-fit vagy akciófilmet.

8. Ha beteg, megkér, hogy legyél vele, mondván, úgy könnyebben megy a gyógyulás. Ha beteg vagy, felajánlja, hogy meglátogat és ápol.

9. Beavat a terveibe, valamint szívesen beszél a közös jövőtökről. Akkor sem retten vissza, ha közlöd, legalább három égetnivalóan rossz gyereket szeretnél.

10. Mindenképpen biztató dolog, ha a jól megszokott anyósülés helyett átadja a volánt, és engedi, hogy vezesd a kocsiját.

+1. Nem csupán fényképet kér tőled, de otthonos helyet talál neki a tárcájában, hogy aztán büszkén mutogathassa a kollégáinak a nőt, aki levette a lábáról.

 Árulkodó jelek, hogy a pasi csak szédít:

1. Már az első találkozáskor görcsösen igyekszik felcipelni magához, az első szeretkezés után pedig sürget, hogy csipkedd magad az öltözködéssel, majd rutinszerű mozdulattal megmutatja az ajtót.

2. Háromórás ismeretség után kitartóan mondogatja, hogy „szeretlek”.

3. „Reggel korán kell kelnem, és különben sincs fogkefém.” Ilyen és hasonló indokokkal igyekszik elkerülni, hogy nálad kelljen töltenie az éjszakát. Viszont akár hajnali háromkor is szívesen hazakísér, vagy készségesen hív neked taxit, csak hogy véletlenül se akarj reggelig maradni.

Merre tart a párkapcsolat? 10+1 jel, hogy komoly, avagy komolytalan a dolog4. Különösen vészes a helyzet, ha csak harmadikra találja el a neved, vagy ennek elkerülése végett fantáziátlan becenevekkel illet.

5. „Ej, ráérünk arra még” címszó alatt következetesen halogatja a szüleivel és a barátaival való találkozást. Az indok általában valami ilyesmi: „A szüleim irtó elfoglalt emberek, nem zargathatom őket mindenféle aprósággal.” „A barátaim néha elviselhetetlenek, egyikük sem a te műfajod.”

6. Ha véletlenül mégis összefuttok egy ismerősével az utcán, úgy mutat be, mint a szomszéd lányt, a kedvenc kolléganőjét, a gyerekkori jó barátját, avagy az üzleti partnerét.

7. Gyakran hangoztatja, hogy esze ágában sincs megnősülni, vagy komolyan lehorgonyozni, hiszen az elkötelezettséggel szemben sokkal inkább a szabadságot részesíti előnyben. A gondosan berendezett apró legénylakást véletlenül sem cserélné családi házra, a gyermekvállaláshoz pedig elmondása szerint még nem elég érett, hiszen a családalapítás előtt még alaposan ki kell élnie magát. Persze csak legyen, aki győzi kivárni.

8. Kizárólag sötét és elhagyatott helyekre visz el, ahol a madár se jár, illetve gyakorta javasolja, hogy ki se mozduljatok az ágyból. Nézd a jó oldalát: még mindig reménykedhetsz, hogy csak betegesen lusta, vagy mániákusan utálja a tömeget.

9. Véletlenül sem vesz neked semmit, nehogy elbízd magad, vagy bármilyen emléked legyen róla. Ha te ajándékozol neki valami apróságot, az általában igen hamar a fiókja mélyén landol, és nincs ez másképp a rólad készült képekkel sem.

10. Sorozatosan mondja le a közös randikat, ráadásul elképesztő történetei erősen kezdenek hasonlítani Münchhausen báró kalandjaihoz. Már többször kirabolták, illetve sokadjára lett halálos beteg, máskor meg autóbaleset, állatmentő akció, hirtelen szájsebészeti beavatkozás, avagy spontán tüntetés jön közbe. A harmadik hihetetlen sztori után erős a gyanú, hogy csak szédít az úriember.

+1. Nem elég, hogy idegen melltartót találsz az autó hátsó ülésén, még ráadásként pofátlan módon igyekszik meggyőzni, hogy te hagytad ott, dacára annak, hogy két mérettel nagyobb a tiédnél. Most van itt az ideje felvenni a nyúlcipőt.

 

 Pasikat kérdeztünk a témáról:

„Ha úgy érzem, kezd komolyra fordulni a dolog egy lánnyal, először is bejelentem a szüleimnek, hogy van barátnőm. Viszont csak azokat mutatom be, akik tényleg sokat jelentenek a számomra” (István, 23).

„Amikor nagyon tetszik egy lány, és látok fantáziát a kapcsolatban, teljesen önmagamat adom, vagyis egyáltalán nem játszom szerepet. Ilyenkor igyekszem a rossz oldalamat is megmutatni, már csak azért is, hogy később ne érje meglepetésként a dolog” (Dénes, 34).

„Ha már az elején látom, hogy semmi nem lesz a dologból, előfordul, hogy megkérem egy ismerősömet, hívjon fel meghatározott időben, és mentsen ki a hosszadalmas találkozó alól” (Zsolt, 20).

 

Tipp: ha még nem találtad meg a párod, de vágysz valakire, próbáld ki te is Párkereső szolgáltatásunkat. Klikk ide! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top