Szex

7 tény, amit sohasem mertél megkérdezni az orális szexről (18+)

Az orális szex nem az a téma, amit barátnők az ötórai tea mellett kibeszélnek, illetve amit csak csinálni kell, és megy magától.

7 tény, amit soha sem mertél megkérdezni az orális szexről1. Kevés a hajlandóság

Az orális szexet nem lehet ímmel-ámmal művelni, és a „mindegy, hogy mi van, csak legyünk túl rajta” sem jó hozzáállás. A nő az ágyban legyen bővérű, szenvedélyes és falánk. Egy nő leélheti úgy az életét, hogy sohasem vette a szájába egy férfi szerszámát, de minőségi váltás a szexuális életben, ha mégis megteszi, és az orális szex mesterévé válik. Ez a fajta szexuális játék nemcsak a férfinak jó, hanem a nőnek is. Tulajdonképpen csak úgy érdemes csinálni, ha mindkét fél élvezi, sőt itt is igaz, hogy a szexuális izgalom növekedése kölcsönösen növeli az élvezetet.

Tipp: haladók a mélytorok-technikával is megpróbálkozhatnak, kezdők azonban óvatosan és ügyesen próbálgassák határaikat, mert az öklendező, görcsösen merev nő egyáltalán nem kellemes partner.


2. Mi
legyen a fogakkal?

Nincs férfi, aki nemet mondana némi finom kényeztetésre, legfeljebb akkor, ha korábban egy lelkes, de kevésbé ügyes lány a fogait is használta. A péniszt karcoló fogak ritkán okoznak merevedést és élvezetet. Ha a férfi attól tart, hogy fájdalmat okoznak neki, akkor nem lesz képes elengedni magát, és élvezni az ügyködést. Több technika is létezik a fogak elrejtésére, a legegyszerűbb és a legkedveltebb, amikor a férfi szerszáma csak a puha ajkakkal érintkezik, de ha nagyra nyitjuk a szánkat, akkor sem okoznak kellemetlenséget a fogak. Ugyancsak hatásos módszer, ha az alsó fogsortól a nyelv, a felsőtől az ajak védi a péniszt.


3. A
látvány is fontos

A pasik már a gondolatra, hogy szerszámukat egy női szájban, torokban érezhetik, erős izgalmi állapotba kerülnek. Ha megtörténik, és látják is az eseményeket, az tovább növeli kéjüket. A férfiak alapvetően vizuális beállítottságúak, szeretik látni a történéseket. Éppen ezért érdemes úgy helyezkedni, hogy kedvükre szemlélődhessenek. Azonban a megfelelő pozitúra kiválasztásához elengedhetetlen a kényelem. A nő olyan pózt válasszon magának, amelyben az „idők végezetéig” bírja. Persze nem kell addig kitartania, csak fontos, hogy ne izomgörcsökre és egyéb kellemetlenségekre koncentráljon, hanem arra, ami a szájában van.

7 tény, amit soha sem mertél megkérdezni az orális szexről

 

4. Le kell nyelni?

Alapelv, hogy semmit sem kell csinálni, ami nem esik jól, igaz, „úrilány nem köpköd”. Az orális szex lehet a szeretkezés előjátéka, de lehet maga az aktus is. Az utóbbi esetben is két lehetőség van: a nő hagyja, hogy a férfi a szájába élvezzen, ekkor az orgazmus közeledtével egy-két határozott mozdulat után mélyen bekapja a férfi péniszét, és vár. A kielégülés után sem kell azonnal kirántani a péniszt, és pihegni is lehet együtt. Ha úgy adódik, hogy „lehetetlenség” lenyelni, akkor a köpködés is diszkrét legyen, bár érdemes egyszer kipróbálni, mit csinál a pasi, amikor orális szex után a nő lazán „szia!”-t mond. Az ejakuláció természetesen történhet szájon kívül is a férfi vagy a nő testén, de ebben az esetben sem szokás a férfit és a szerszámát magára hagyni.

5. Figyeld a jeleket

Bármennyire is ciki, a legelső alkalom előtt érdemes bevallani, hogy ismeretlen területre értünk. A legtöbb pasi pontosan tudja, hogy mit szeret – vagy mit szeretne –, ezért tud segíteni. Azonban minden alkalommal figyeljük (még a vérprofik is) a férfi reakcióit: a legjobban és a legkönnyebben tőlük lehet tanulni. Érezhető és látható, ha valami a férfi kedvére való, és ha valami nem annyira. A nem annyira élvezetes dolgokat hanyagolni kell. A férfi jelzései mellett szerepet kap még a fantázia, és nem árt legalább némi pornót nézni. Bár a pornó általában nem jó tanácsadó, és szexuális kultúrát nem lehet onnan tanulni, de azért némi technikai alapismeret összeszedhető.

7 tény, amit soha sem mertél megkérdezni az orális szexről

 


6. Egy ágyban egy idegennel?

Clinton híres-hírhedt botránya óta tudjuk, hogy van, ami szex, és van, ami csak a nevében szex. Egyénenként változó, vérmérséklettől függ, hogy ki mit enged és ad az első randik alkalmával. Alkalmi szexpartner esetében az orális szex csak óvszerrel ajánlott. Érdemes ízesített változatot használni, ám síkosítómenteset. Azonban ha némi síkosító a gumi alá is kerül, akkor a férfinak sem lesz legyőzhetetlen kifogása az „esőkabát” ellen.

7. Kell a változatosság

Gyors és mocskos. Lassú és élvezetes. Ahogy jó esetben minden szeretkezés más, más minden orális szex is. A sablonosság nem erény, viszont a tapasztalat nagy kincs. A pasik imádják, ha nőjüknek váratlan és „meredek” pillanatban támad kedve az orális szexhez. Az előjáték itt is fontos, de bizonyos szituációkban azonnal a lényegre lehet térni. A nő egyszerűen csak mozgatja a fejét, fel-le vagy előre-hátra, helyzettől függően, és az eredmény biztosan nem marad el. Azonban az orális szex nem csak a szájról szól – soha ne feledkezzünk meg a finom és ügyes női kezekről, melyek bátran „matathatnak”.

Tippünk: ha még nem találtad meg a párod, de vágysz valakire, próbáld ki te is Párkereső szolgáltatásunkat. Klikk ide! »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top