Szex

Házi szex – házi mozi

A házi videónak titulált pikáns felvételeknek se szeri, se száma az interneten. Hiányos öltözékű ledér háziasszonyok és exbarátnők amatőr pornószínészi szárnybontogatásainak lehet bárki szemtanúja bárhol a világon, de a legkevésbé sem biztos, hogy az érintettek tudtával és beleegyezésével.

Terápiás jelleggel is

Komoly szakembereknek (értsd: szexuálpszichológusok) sincs az ellen semmi kifogása, ha valaki szereti visszanézni a szép emlékeket időző párnacsatáit. Miért is lenne? Pláne, ha a felvétel mindkét fél (az esetek zömére ugyanis ez jellemző, bár vannak kivételek) beleegyezésével készült, és nem ölt olyan méreteket, hogy az már a normális életvitelre károsan hasson. Sőt, olyanokat is olvasni, hogy az ilyen felvételek visszanézése erős libidóserkentő hatású, szexuálisan stimuláló lehet – mint ahogy az a három X-es kategóriájú filmekre általában jellemző. De hát mennyivel izgatóbb, ha saját magunkat látjuk a képernyőn, ahelyett, hogy tök ismeretlen pasik és csajok professzionálisan végrehajtott akcióin csorgatnánk a nyálunkat? Tényleg, mennyivel izgatóbb? A franc se tudja, engem kifejezetten zavarna, mint ahogy a fényképeken és a filmeken sem szeretem magam visszanézni, de hát nyilván ebben is sokfélék az emberek. Egy biztos: ilyen hobbiért senkit nem szabad elítélni és megvetni, mint ahogy ahhoz sincs közünk, hogy mi történik akár a legjobb barátaink hálószobájában. Csakhogy ezek az intim emlékeket megörökítő felvételek, házi videók a legritkább esetben bírnak örök időkre a biztonságos otthon titkainak megmaradni. A probléma pedig itt kezdődik.

Házi szex - házi mozi

 

Egy kis múltidézés

A technika fejlődésével egyre több lehetőségünk adódik arra, hogy amúgy általában monoton és szürke életünk kellemes – vagy legalábbis kellemesebbnek tűnő – pillanatait megörökítsük. Az emberek néhány évtizede már nem csupán fényképek százain örökítik meg szalagavatójukat, esküvőjüket, gyermekük első perceit a világban, hanem többórányi amatőr vagy félprofesszionális filmfelvételen is. S hát elég nagy a kísértés, hogy a hálószobai virgonckodásainkat is megőrizzük, ha nem is az utókor számára, de legalább a magunk gyönyörűségére. Ám ne higgyük, hogy valami modern kori hóbortról van szó.

A fénykép, majd a mozgókép feltalálását követően alig telt el néhány esztendő, máris megjelentek az első erotikus témára szakosodott fényképészek és pornófilmrendezők. Erről tanúskodik megannyi, déd- és ükanyáink korában készült felvétel. Ma ezek egyrészt mulatságosak, hiszen a Charlie Chaplin-filmek vizuális világát időző felvételeken Kovira jellemző koreográfiákat láthatunk, másrészről meggyőző bizonyítékai ezek a felvételek annak, hogy már őseink idején is műveltek ilyesmiket. Az erotikus vagy pornográf felvételek és a mozi evolúciója igen érdekes utat járt be. A kezdeti burleszkszerű esetlenkedés a hatvanas–hetvenes évekre professzionális műfajjá vált, mígnem a kilencvenes évektől a műfajon belül ismét teret nyert az amatőr bénázás.


Celebek lencsevégen

Manapság egy perc alatt bejárják a világot azok a hírek, amikor hírességekről kerülnek elő olyan felvételek, melyek nem a nagyközönségnek szánt pajzán perceiket örökítik meg. Emlékezzünk csak Pamela Anderson és Tommy Lee meghitt hajókázására vagy szállodai ténykedésére. És ez sem új keletű jelenség, hiszen még Jimi Hendrixről is kerültek elő olyan meztelenkedős jelenetek, melyek költségeit egykoron maga fizette ki, de Marilyn Monroe bájait is megcsodálhatjuk korai színésznői korszakából. Ezek után természetes, hogy mi, magyarok sem maradhatunk le. Hónapokig evett a fene mindenkit, hogy akkor most Csisztu Zsuzsika van azon a felvételen, vagy higgyünk neki, hogy nem. Ezek után a Kelemen Anna- és Keleti Györgyi-incidens már senkit sem lepett meg.

Házi szex - házi moziAnyu lesz az új üdvöske

A házi pornó műfaján belül valóban az számít igazi nagyvadnak, ha ilyeneket tud lőni az ember, de hát ha valakinek nincs alkalma, vagy nem viszi rá a lélek, hogy – teszem azt – Béres Alexandrát skúbolja egy öltöző ablakán keresztül kamerával felszerelkezve, annak sem kell lemondania a saját készítésű házi mozi hobbijáról, hiszen a barátnő vagy feleség mindig kéznél van.

Csak az a kérdés, hogy az esetleges szakítást követően kinél marad a felvétel, illetve hány másolat készült belőle. Az, ami egyszer jó mókának tűnt, később pokollá válhat. Nyilván nem lesz országos méretű botrány, ha valamelyik portálra felkerülnek az N. Irénke mámoros perceit megörökítő felvételek, de N. Irénke, akit kollégái eleddig csak decens kosztümben láttak könyvelni, ezek után kevésbé mámoros perceknek lesz kitéve. Vagy amikor az egymástól távol lévő, epekedő pár internetes kamera segítségével igyekszik enyhíteni a másik fél gerjedelmén, ugyancsak nem az jár a fejekben, hogy mindez rögzítésre kerül, és idővel a virtuális tér közkincsévé lesz. Sőt, akinek még ilyen minőségi igényei sincsenek, az ma már egy egyszerű mobiltelefonnal is képes néhány percnyi pornófelvételt készíteni. Ezért is nagyon meggondolandó, hogy kikkel is vállalkozunk egy sokat ígérő és elfajuló házibulira, leány- vagy legénybúcsúra, esetleg kollégiumi orgiára. Mert hiszen az interneten látható erotikus házi mozik zömét ezek a kategóriák alkotják.

Tippünk: ha még nem találtad meg a párod, de vágysz valakire, próbáld ki te is Párkereső szolgáltatásunkat. Klikk ide! »

Szeretkezés.lap.hu »

Párkapcsolat.lap.hu »
Csábítás.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top