Horoszkóp

A karmikus szerelmi háromszög

Charles, Camilla és Diana találkozása a horoszkópjaik alapján nem pusztán szerelmi háromszögről árulkodik. Nem csak a két Rák jegyében született nő harcáról a Skorpió jegyében született férfiért. Sokkal többről van szó, mint karmikus szerelmi hármasról.

A Windsor-ház karmája

A Windsor-ház a szerelmi boldogtalanság karmáját akkor vette magára, amikor Alexandra Viktória hercegnő szerelmi házasságot kötött Albert herceggel, és öt gyermekükkel boldog elragadtatottságban éltek. Mindezt a szerelmi boldogságot Viktória megtagadta a gyermekeitől, és beházasította őket Európa legnagyobb királyságaiba. Amikor Albert herceg váratlanul meghalt, a királynő élete férjével együtt sírba szállt. Depressziója harmadik évében az udvarba érkezett John Brown, Albert egykori skót inasa, aki megváltoztatta Viktória életét. A két ember között mély egyetértés, szerelem alakult ki, amin gúnyolódtak a gyermekei és a nemzet is, Viktória pedig ennek hatására szakított. Ez volt a Windsorok életében az első nagy nyilvánosság előtt zajló választás trón és szerelem között. A következőre VIII. Edward idejében került sor, aki lemondott a koronáról az amerikai elvált asszony, Wallis Simpson miatt.

Charles és Camilla

Amikor Camilla és Charles találkozott, akkor egy régi szerelem kezdődött újra, hiszen Camilla dédnagyanyja és Charles üknagyapja is szerelmesek voltak egymásba. Charles szerette volna feleségül venni Camillát, de az udvar útját állta a szókimondó, vagány nőnek. Ekkor a csalódott Camilla igent mondott egy régi udvarlójának, két gyermeket szült neki, de képtelenek voltak Charlesszal elszakadni egymástól.

Charles és Diana

Diana és Camilla együtt - bár barátnők nem voltak
Diana és Camilla együtt – bár barátnők
nem voltak

Amikor Charlesnak az udvar nyomására házasodnia kellett, akkor a karma láthatatlan szálai összehozták a három embert, hogy beteljesítsék egymás, valamint az angol udvar sorsát, és feloldják a Windsor-ház családi karmáját. Charles a karmikus adósságát akkor fizette ki Dianának, amikor az oltár elé vezette, miközben a szíve másé volt. Mindez Camilla jóváhagyásával történt, és amikor Diana tudomására jutott, hogy a férje és Camilla közötti szerelem szálai eltéphetetlenek, akkor különböző betegségekbe menekült, majd ez indította el a saját karmikus útján, ami nem volt más, mint a jótékonykodás. És természetesen ez hajszolta bele a különböző szerelmi kapcsolatokba, végül a halálba. A halála pedig:

• Változást idézett elő a világ vezető birodalmában, elindított egy lassú fejlődést az évszázados hagyományok szerint működő országban.

• Változást idézett elő a kőkemény II. Erzsébetben, aki ugyan nem szívlelte menyét, de aki a Dianát istenítő tömeg hatására sokat veszített a nyilvánosság előtti merev viselkedéséből, és nem fél már annyira kinyilvánítani az érzelmeit.

• A királynő kevesebbet foglalkozik az államügyekkel, és az udvar engedményeket tesz a médiának, a tömegízlésnek.

• A királynő és az udvar elfogadta Camillát, sőt áldását adták a házasságukra, és Charlest közelebb engedték az államügyekhez.

• Diana halála feloldotta a Windsor-ház családi karmáját, hiszen Charles elvehette szerelmét, az elvált asszonyt, és még ő a trón várományosa.

Camillával harminchárom évig vártak arra, hogy egybekelhessenek
Camillával harminchárom évig vártak
arra, hogy egybekelhessenek

• Feltételezhetően mindez Diana gyermekeire is vonatkozik majd, akik ha szerelmesek lesznek, akár rangon alul is nősülhetnek.

Utolsó találkozás

A horoszkópok alapján úgy tűnik, Diana halálával befejeződött a három ember karmikus küzdelme. Hiszen Charles teljesítette a feladatát Dianával szemben. Camilla is úgy, hogy Charles mellett maradt, és férj feleség közötti állandó veszekedések, feszültségek, majd a pár válása elindította a monarchia életében a változásokat. Diana halála után megkezdődött az evolúció, az évszázados hagyományok visszafordíthatatlan eróziója. A királyság a hercegnő halála után már nem ugyanaz, mint előtte volt.

Diana teljesítette Camilla felé a karmikus feladatát, hiszen barátnők voltak, Camilla mutatta be őt a hercegnek. Azzal, hogy meghalt, feloldotta a családi karmát, és az évszázad leghosszabb románcában, amelyben a két ember 33 évig várt egymásra, végre kimondhatták a boldogító igent.

A csillagállások arra utalnak, hogy ezzel lezárult a küzdelem a nagy karmikus szerelmi hármas között, hiszen asztrológiai szempontból mindenkinek sikerült megoldania a feladatát.

Lady Diana.lap.hu »
Szerelem.lap.hu »
Karma.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top