Szex

Párt keresni kényelmesen

Biztosan ismered már Párkeresõnket, talán már volt is néhány sikeres randid. De ami jó, az lehet még jobb! Ezért találtuk ki a VIP tagságot, és az ezzel járó elõnyöket. Így mostantól sokkal egyszerûbben, biztonságosabban keresgélhetsz te is, vagy találhatnak meg téged.

Párodat keresed az interneten? Ha valóban komolyan gondolod, regisztrálj, és legyél Párkeresőnk VIP tagja!






Hogy milyen előnyökkel jár a tagság?

• Adatlapodat, fényképeidet mostantól elrejtheted a nem regisztrált felhasználók elől, ha úgy akarod
• Belső leveleidhez is csatolhatsz fényképet, így csak azok láthatják képeidet, akiknek te magad megmutattad
• Nem tudod, kit láttál már, és ki látott már téged? Feliratok segítenek eligazodni a felhasználók sűrű erdejében
• Azt is megtudhatod, téged ki jelölt kedvencei közé, azaz kinél indulhatsz jó eséllyel
• Saját blogodban vezetheted, mi történt veled, beszámolhatsz ismerőseidnek élményeidről, gondolataidról
• Kényelmesebb lesz a keresés, beállíthatod, hogy a keresési eredmények hogyan jelenjenek meg (regisztráció szerint, utolsó belépés szerint stb.) és kis ikon jelzi, ha a keresett felhasználó éppen online
• Korlátlan számú levelet írhatsz. Azok, akik nem veszik igénybe a VIP csomagot továbbra is használhatják a szolgáltatást, ám csak havi 30 levelet írhatnak

A Párkereső VIP funkcióit csak a Párkereső oldalunkon regisztrált felhasználók vehetik igénybe! Ahhoz hogy a Párkereső rovatunkat teljes mértékben használni tudd, előtte regisztrálnod kell (Az NLCafe-n megadott regisztrációd itt nem érvényes!). Regisztrálni itt tudsz: http://parkereso.nlcafe.hu/main.php?page=reg . Ezt követően veheted igénybe a VIP funkciót, amit telefonon keresztül tudsz aktiválni.

Ehhez hívd fel a 06-81/204-103-as telefonszámot, majd a menü végighallgatása után add meg hatszámjegyű azonosítódat. A funkciókat az újbóli bejelentkezés után már használhatod is. A szolgáltatás egyszeri díja 600 Ft+ÁFA, azaz napi 20 Ft. A hívás díja nem függ a hívás hosszától. Mindegy milyen telefonszámról hívod a számot (akár munkahelyi telefonról is), az előfizetést a begépelt azonosítószám határozza meg. Ha valamilyen okból nem sikerült az előfizetés, akkor küldj levelet telefonszámoddal a parkereso@nlcafe.hu címre vagy hívd ügyeleti időben (munkanapokon 16-20 óra között) a 70/282-4389 telefonszámot. Köszönjük.

• parkereso.nlcafe.hu »

Fizess elő a VIP tagságra mindössze napi 20 Ft-ért (havi 600 Ft), és olyan előnyöket élvezhetsz, amiket eddig még soha!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top