Szex

Csábítás és elcsábulás – egy profi csajozó szemszögébõl

Felmérésünk szerint a férfiak 43 százaléka sosem szokott flörtölni, 28 százalék csak akkor teszi a szépet a nõknek, ha nincs állandó párkapcsolata, s 29 százalék bármikor kapható a flörtölésre. A megkérdezettek 35 százaléka bevallotta, hogy félrelépett már az életében. Egy vérbeli szoknyavadászt arról faggattunk, hogy is megy ez?




– Az igazi profi csajozók bárhol, bármikor képesek összehozni egy finom kis kalandot – meséli Miklós, aki saját bevallása szerint is igazi kalandor. – Én már első pillanatban látom, melyik hölgytől mit várhatok. Szerintem nem a nő választ, viszont minden esetben ő dönt! Rajta áll, hogy összejön-e a kaland, vagy sem, én mindig készen állok. Persze, azért vannak elvárásaim: legyen a hölgy jól ápolt, csinos, és legalább egy kellemes vacsorát át tudjunk beszélgetni. De az elején tisztázom a partneremmel, hogy nem vágyom semmi komolyra, azt szeretném, ha egy este jól éreznénk magunkat. Ez nem zárja ki az udvarlást sem, hiszen hihetetlenül hat egy nőre, ha tényleg nőként bánnak vele!

Talán éppen azért, mert így gondolkodom, rengeteg kalandomból lett később barátság. Van olyan lány, akinek én vettem el a szüzességét, és azóta minden évben felhív azon a napon. Igaz, volt olyan is, akinek még a nevét sem tudtam, egyszerűen megtörtént a dolog, fényes nappal, egy fürdőben, a medence közepén, úgy, hogy egyetlen szót sem szóltunk egymáshoz. Az is előfordult, hogy olyan jól éreztük magunkat, hogy napokig ki sem keltünk az ágyból, csak akkor búcsúztunk el, amikor beteltünk egymással. Sosem kellett előadnom a „majd hívlak!”-dumát, mert tudták, hogy nem fogom őket keresni. A kalandban az a legizgalmasabb, ha mindkét fél tudja, hogy az egész csak akkorra, egy alkalomra szól. Ha valaki ezzel nincs tisztában, az már nem is kaland, ott kezdődik a szerelem, vagy jönnek a hazugságok, bonyodalmak, kínos jelenetek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top