Szépüljünk

8 tipp, és a hajad nem száll többé

Eleged van belőle, hogy formázás után is száll a hajad mindenfelé? Tippjeink segítenek a megoldásban.

Találtunk 8 egyszerű megoldást, amelyek segítenek a hajadat kordában tartani.

1. Ne moss hajat naponta!

Mindenki tiszta és fényes hajra vágyik, de a mindennapos hajmosással a sampontól hajad csak még puhábbá válik, amitől még jobban száll. Ha teheted, akkor mosd meg a hajad, amikor nagyon muszáj.

2. Használj hajhabot!

A vékony szálú hajnak óriási segítség a hajhab. Frizurád nemcsak dúsabbnak hat, de formáját is megtartja, és nem száll mindenfelé.

8 tipp és hajad nem száll többé

3. Nedves kézzel nyúlj a hajadhoz!

Ha mindenképpen meg kell igazítanod frizurádat, nedvesítsd be az ujjaidat, és így nyúlj a hajadhoz.

4. Fond be a hajad!

Hosszú hajadat befonva tudod a legegyszerűbben megakadályozni a hajszálak röpködését. Rövid hajúaknak segítenek a hajcsatok.

5. Ne szárítsd meg teljesen!

Hajszárításkor maradjon egy picit nedves a hajad. Ne szárítsd meg egészen. Kevés hajlakkot ráfújva, loknijaid nem rakoncátlankodnak.

6. Balzsamozz!

A mosást követően a hajbalzsam is segíthet. Ugyanakkor figyelj rá, ne használj belőle túl sokat, mert elnehezítheti hajad, és nagyon alaposan öblítsd ki a hajadból. Néhány csepp hajolajjal is átdörzsölheted a hajszálakat.

8 tipp és hajad nem száll többé

7. A fémvállfa-trükk!

Furcsának hangzik, mégis bevált módszer, ha a fejedhez érintesz egy fémből készült vállfát vagy bármilyen fémtárgyat, amely segít megszüntetni az elektrosztatikusságot és ezzel azt, hogy hajad mindenféle szálljon.

8. Vizes bázisú termékeket használj!

Ne válassz alkoholt tartalmazó hajápoló termékeket, mert azok csak még inkább szárítják a hajad. Használj vizes alapú készítményeket, amelyek fényessé, rugalmassá varázsolják frizurádat.

Forrás: The Stir

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top