Szépüljünk

Bármikor szétrobbanhatnak a Barbie-nő mellei – fotók

Az amerikai nő valószínűtlenül nagy melleivel sokkolta egy tévéműsor nézőit, köztük orvosokat is. A Barbie babára hajazó nőt nem zavarja a kritika, még nagyobb melleket akar!

A 39 éves Blondie Bennettnek furcsa elképzelései vannak a tökéletes testről: azt mondta, a célja, hogy olyan legyen, mint két mell egy pálcikán.

Szétrobbanhatnak a Barbie-nő mellei az orvosok szerint

Ettől már most sem áll messze. A botox, állműtét és ajakfeltöltések mellett a sovány hölgy a melleit már öt alkalommal megnagyobbíttatta, ezzel elérve a hihetetlen 65K-s mellméretet! (A 65 a legkisebb körméret, a K pedig a legnagyobb kosárméret). A groteszk eredmény több mint 10 millió forintnak megfelelő összegbe került.

Szétrobbanhatnak a Barbie-nő mellei az orvosok szerint

De Blondie még mindig nem elégedett, még nagyobb melleket akar. Csakhogy a felkeresett plasztikai sebészek eddig mind elutasították, joggal. Blondie mellében ugyanis már kétszer találtak tumort, a bőr a mellein pedig annyira elvékonyodott, hogy ha ennél is nagyobb implantátumot tennének bele, szétszakadna. Arról nem is beszélve, hogy ilyen hatalmas méretű implantátum akár szét is robbanhat a testében, mint egy lufi!

Szétrobbanhatnak a Barbie-nő mellei az orvosok szerint

Szerintünk Blondie jobban tenné, hogyha ezt a rengeteg pénzt, amit plasztikára költ, inkább terápiára fordítaná, hiszen a fejében biztos, hogy nem stimmel valami.

Forrás: CollegeCandy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top