Szépüljünk

Rowenta hajformázókkal biztosan tökéletes lesz a frizurád!

Belvárosi szalon, sok-sok nő…így indult a Rowenta terméktesztelése. Tökéletes volt a hangulat. Valójában ez természetes, hiszen azok a nők, akik lehetőséget kaptak a tesztelésre, már előre tudták, hogy csodás frizurákkal távoznak a helyszínről.

Hostessek, divatbloggerek, és civilek próbálták ki a Rowenta hajformázóit, akik minden nap foglalkoznak a hajukkal és fontos számukra a mindig tökéletes eredmény, melyet kevés erőfeszítéssel érhetnek el.

A mindennapokban is tökéletesen megjelenni, ez minden nő célja.

A csajokat a Rowenta Beauty fodrásza, Huszka Petra profi fodrász vette kezelésbe, és bemutatta nekik, hogy milyen is az a haj, ami tényleg jól áll nekik. Petra segítségével megtanulhatták, hogy hogyan tudnak ezután otthon is tökéletes frizurát készíteni, akár minden nap.

A Rowenta új termékei ugyanis ebben is különlegesek. Személyre szabottnak is nevezhetnénk, hiszen, minden hajhosszhoz, hajtípushoz, haj minőséghez megpróbálnak tökéletes termékkel szolgálni.

Neked is jól jönne egy kis segítség? Látogass el a Style me up! weboldalra, és találd meg a hozzád illő frizurát és hajformázót!

Mi is az amiket kipróbáltak a lányok?

A legtöbb nő álma a HOSSZAN TARTÓ DÚS HATÁS, FÉNYLŐ, SZÉP ÉS EGÉSZSÉGES HAJ. Ezért a Rowenta Volum’24 Respectissim CF6430D0 termék komoly érdeklődést váltott ki. Forradalmian új technológiájának köszönhetően dús hatású, fényes, gyönyörű és egészséges hajat ígért, és amint a képek is igazolják, be is váltotta a hozzá fűzött reményeket.
A professzionális hajtőemelő forradalmi technológiájának köszönhetően hosszan tartó XXL dús hatást, fénylő, szép és egészséges hajat varázsol pillanatok alatt. Egyedi, forgó, melegített henger kerámia bevonattal megemeli a hajat a hajtőtől a hajvégig, így dús hatást kölcsönöz a hajkoronának A termék forradalmi alakja kényelmes használatot biztosít. Ionizáló funkciója semlegesíti az elektrosztatikusságot, és lágy, ragyogóan fényes, könnyen kezelhető hajat varázsol.

Nézd meg milyen egyszerű a használata!

A szép dús haj mellett, a szépen formázott haj is fontos, így többen kipróbálták a Rowenta Multiglam CF8361 forrólevegős hajformázó készletet is. Ezzel a hajformázó készlettel számtalan frizura elkészíthető, hiszen 5 feltét is tartozik hozzá, amivel a forró levegővel bármilyen bulihaj is elkészíthető.

Ugye te is imádnád, ha egy hajformázó úgy szárítaná a hajad, mint egy profi fodrász? Ezért is nagyon szerettük a  Rowenta Brush Active Volume & Shine meleglevegős hajformázót Ref. szám: CF9320D0. Fogó feje ugyanis igazán megkönnyíti a frizura készítést. A Rowenta Brush Activ’ Nano Smart meleglevegős hajformázó CF9421 pedig a tökéletes eredmény érdekében, a kefe forgásával a fodrász szárító mozdulatait utánozza egy lépésben.

Kíváncsi vagy, hogyan is szépültek a lányok?

 

Nézd meg a képgalériánkat, és persze próbáld ki te is az új Rowenta termékeket.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top