Szépüljünk

55 kilót fogyott, és megszabadulna csúnyán megnyúlt bőrétől is – fotók

Diétával és tornával fogyott két év alatt 55 kilót a 21 éves új-zélandi lány, a pluszkilók után csúnyán megnyúlt bőrétől is meg akar szabadulni.

Diétával és tornával fogyott két év leforgása alatt 55 kilót az új-zélandi Elora Harre, mégsem maradéktalanul boldog, mert bőre csúnyán megnyúlt. A 21 éves lánynál megjelentek a cukorbetegség első tünetei, ekkor döntött a gyökeres életmódváltás mellett.

Elora tízéves volt, amikor édesapja rákban meghalt, bánatában az evéshez menekült. A következő években a gyorséttermek rabja lett, aztán 19 évesen rájött, sürgősen változtatnia kell életmódján, ha teljes értékű és boldog életre vágyik. A hagyományos módszerekkel, tornával és diétával fogyott. Odafigyelt az étkezésére, a mennyiségeket csökkentette és rendszeresen mozgott. Kitartásának köszönhetően 24-es ruhaméretét 14-esre cserélhette.

55 kilót fogyott és megszabadulna csúnyán megnyúlt bőrétől is - fotók

A 21 éves lány rendkívül büszke a teljesítményére, az a tény zavarja csupán, hogy hasán, combján és karján a bőre csúnyán megnyúlt. Fotóit feltöltötte a Facebookra, és őszintén megosztotta, hogy lelkileg mennyire érzékenyen érinti testének látványa. “Nagyon kényelmetlen a ruhákba beletuszkolni ezt a megnyúlt bőrt, a köldök területét is folyton irritálja, ami máris fertőzésnek indult” – panaszolja a 21 éves lány. Problémája plasztikai műtéttel könnyedén orvosolható, ugyanakkor a beavatkozás meglehetősen drága, ezért a lány nővérével együtt a közösségi oldalon kér segítséget a szükséges pénz összegyűjtésére.

55 kilót fogyott és megszabadulna csúnyán megnyúlt bőrétől is - fotók

Forrás: Metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top