Szépüljünk

Így oldd le a körömlakkot lemosó nélkül!

A körmeid lakkozása már vállalhatatlan, viszont kifogytál a körömlakklemosóból és nincs időd elmenni venni, esetleg zárva a bolt? Semmi esetre se ess neki reszelővel! Eláruljuk, mi mindennel szedheted még le kíméletesen.
  • A legtöbb dezodor, parfüm, sőt hajlakk is alkalmas a körömlakk leoldására. Fújd a körmeidre közvetlen közelről, majd kezdd el vattapamaccsal letörölgetni. Valamivel lassabban fogsz haladni, mint a “rendes” körömlakklemosóval, és többször ismételned kell a műveletet, míg teljesen lakkmentesek lesznek a körmeid.
  • A körömlakkot maga a körömlakk is oldja. Végy egy lehetőleg színtelen lakkot (fedőlakk is jó), kend rá a körmeidre majd azonnal, mielőtt száradni kezdene, töröld le. Magával fogja vinni a már előzőleg a körmeiden lévő lakkot is. A dolog persze nemcsak átlátszó, hanem színes lakkal is működik, az azonban hiába távolítja el a lakkot, elszíneződést hagyhat a körmeiden.
  • +1 tipp: ha apró körömlakkdarabkák maradtak fenn, kend át a körmeidet fehérítő fogkrémmel, masszírozd bele, majd egy körömkefével keféld át!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top