Szépüljünk

Még csak 15 hónapja jógázik, de máris 133 kilót fogyott

Egy negyvenéves férfi mindössze 15 hónap jógázás után 133 kilótól szabadult meg. Hihetetlen átalakulásáról videós blogot is készített.

Jared Mollenkopf a negyvenedik születésnapján pontosan 235 kilót nyomott. Ekkor döntött úgy, valamit tennie kell az egészsége és a fogyása érdekében. Beiratkozott hát egy jógaterembe.

Mindössze 15 hónapja jógázik, és máris 133 kilótól szabadult meg. Fogyásának történetét videóra vette, melyben elmeséli, egész életében a túlsúllyal küzdött. Aztán eljutott arra a pontra, hogy egészsége érdekében változtatnia kell addigi életmódján. Esténként kimerülten érkezett haza, óriási túlsúlya munkájában is akadályozta. És egy idő után az is nagyon zavarta, hogy a plus-size boltban csak a legnagyobb méretű nadrág ment fel rá.

Egy olyan jógaforma mellett döntött, amely a hagyományos jóga pozíciókat dinamikus mozgássorban kombinálja a fitneszből átvett mozdulatokkal. A rendszeres mozgás mellett Jared természetesen az étkezésére is odafigyel. Főként friss zöldségeket, gyümölcsöket, tartósítószer-mentes élelmiszereket fogyaszt. Kitartása, akaratereje példaértékű. Blogjában mindenkit arra biztat, bátran kövesse a példáját, változtasson az életmódján, és mielőbb kezdjen el jógázni.

A hihetetlen átalakulást nézd meg a videón is

További jóga témájú cikkek az NLCafén

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top