Szépüljünk

Habzó megoldások hajproblémákra

Ha még sohasem volt korpás a hajad, egyszer sem lapult a fejedre a frizurád fél órával hajszárítás után, és a töredezett hajvégeket csak hírből ismered, gyorsan kattints tovább. Minden más esetben érdemes átböngészned listánkat, ugyanis összeválogattunk pár illatos közkedvencet, amelyek megoldást nyújthatnak a fenti problémákra.

Korpásodás ellen

Cien Korpásodás Elleni Sampon Zsíros Hajra

Szinte azonnal enyhíti a kellemetlen viszkető érzést, helyrehozza a korpás fejbőrt. Friss citromos illatú sampon, és zsíros hajúak számára is segítséget jelent korpával szembeni küzdelemben. Tovább

Cien Korpásodás Elleni Sampon Zsíros Hajra – Szinte azonnal enyhíti a kellemetlen viszkető érzést, helyrehozza a korpás fejbőrt. Friss citromos illatú sampon, és zsíros hajúak számára is segítséget jelent korpával szembeni küzdelemben.

Head & Shoulders Apple Fresh Sampon – A márkától megszokott korpásodás elleni hatást ezúttal lágy almaillatba csomagolták, ami a férfiak számára is szerethető uniszex illat. Nemcsak kezeli a korpát, de használatával annak kialakulását is hatékonyan akadályozza.

Selsun Blue Sampon Korpásodás Ellen – Gyógyszertárakban kapható készítmény, mely a korpa kialakulása ellen, valamint annak kezelésére egyaránt alkalmazható. Hajtisztító, hajápoló összetevőket is tartalmaz.

Balea Vízimenta és Bambusz Korpásodás Elleni Sampon – Szilikonmentes termék, mely segít a korpásodás kezelésében, enyhíti a viszkető érzést. Pénztárcabarát termék, mely jól tisztítja fejbőrt és a hajat.

Neutrogena T/Gel Fort Korpásodás Elleni Sampon – Egyetlen használattól is enyhül a kellemetlen viszkető érzés, pár használat után pedig látványosan csökken a korpásodás mértéke. Összetevőinek köszönhetően nyugtatja a fejbőrt.

Erőtlen, fénytelen hajra

Cien Provitamin Color & Shine Sampon

Anélkül tisztítja a hajat, hogy kiszárítaná azt, miközben puhává és fénylővé varázsolja azt. Jó tartást biztosít a hajnak, valamint színkímélő összetevői révén festett, színezett hajra is használható. Tovább

Cien Provitamin Color & Shine Sampon – Anélkül tisztítja a hajat, hogy kiszárítaná azt, miközben puhává és fénylővé varázsolja azt. Jó tartást biztosít a hajnak, valamint színkímélő összetevői révén festett, színezett hajra is használható.

Alterra Dúsító Sampon Papaya és Bambusz – Szilikonmentes formulája ápolja, vitalizálja a hajat, és növeli annak ellenálló képességét. Dúsítja a hajtömeget, papaya- és a bambuszkivonat összetevői pedig lágy erőt kölcsönöznek neki.

Yves Rocher Regeneráló Sampon – Erősíti, táplálja a hajat, így frizuránk fényessé, lággyá, könnyen fésülhetővé válik. Szilikonmentes, finom illatú termék, ami nem nehezíti el hajunkat.

Helia-D Hajerősítő Sampon Minden Hajtípusra – Bőrbarát pH-értékű sampon, mely kíméletesen tisztítja a fejbőrt és a hajat. Hatóanyagai fokozzák a fejbőr vérellátását, és hozzájárulnak ahhoz, hogy a hajszálak megerősödjenek, tartásuk javuljon.

L’Oréal Elsève Fibralogy Hajszálvastagító Sampon – Filloxane nevű összetevője bejut a hajszálak belsejébe és belülről erősíti meg azokat, így hosszan tartó használattal hajunk egyre erősebbé válik, tartása pedig ez által jobb lesz.

Igénybe vett, károsodott hajra

Cien Professional Keratin Repair Sampon

Selymes csillogást ad a hajnak, miközben jól tisztítja és ápoló összetételeinek köszönhetően erősíti is azt. Finom illatú regeneráló sampon, melynek hatását a hozzá tartozó balzsammal fokozhatjuk. Tovább

 Cien Professional Keratin Repair Sampon – Selymes csillogást ad a hajnak, miközben jól tisztítja és ápoló összetételeinek köszönhetően erősíti is azt. Finom illatú regeneráló sampon, melynek hatását a hozzá tartozó balzsammal fokozhatjuk.

Dove Repair Therapy Intense Repair Sampon – Megerősíti az időjárás és a különféle hajformázók által megviselt hajat, megóvja azt a további károsodásoktól. Micro Moisture szérum és Fibre Active molekuláinak köszönhetően segít helyreállítani a haj szerkezetét és megelőzi a hajvégek töredezését.

Aussie Miracle Moist Sampon – A károsodott hajat ausztrál makadámiadió összetételének köszönhetően ápolja és renegerálja. Finom rágógumis illatú sampon, mely a száraz, töredezésre hajlamos hajvégeket is ápolja, megelőzi roncsolódásukat.

Pantene Pro-V Intensive Repair Sampon – Erősíti a haj szerkezetét a hajtövektől a hajszálak végéig, valamit csökkent a töredezés okozta hajhullás mértékét is. Összetevői a hajformázásból eredő károk ellen is megvédik frizuránkat.

Baba 2in1 Sampon és Balzsam Száraz és Töredezett Hajra Kókuszolajjal – Természetes eredetű kókuszolajat tartalmazó 2in1-ben termék, kifejezetten a száraz és töredezett haj számára kifejlesztve. Tisztítja, táplálja a hajat, ami puhább tapintású lesz használatától.

További szépségápolási tippek az NLCafén:

https://nlc.hu/trend/20161017/a-szezon-kedvenc-koromlakkjaihttps://nlc.hu/trend/20161013/a-legjobb-arctisztitok/

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top